Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     torbiel ?
Autor Wiadomość
stam91 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   torbiel ?

Jakieś pół roku temu odkryłem na moich jądrach torbiele na jednym większe niż na drugim. CZytałem, że to jest niegroźne o ile nie boli i nie rozrasta się. Mnie nie boli ale wydaje mi się że na jednym jądrze się rozrosło. Może ktoś wie czy są na to jakieś sposoby albo lekarstwa. I czy z tym koniecznie należy udać się do lekarza bo wolałbym tego uniknąć :cry:

Hubertttus 

Wysłany: Wto 15 Sty, 2008   

Na czym polegało to odkrycie byłeś u lekarza czy tylko sam z siebie np.oglądając strony w internecie?Bo jeśli byłeś u lekarza to tą sprawę powinienś drążyć a jeśli jeden to zlekceważył to idź do drugiego.O męskie klejnoty rodowe warto dbać.

stam91 

Wysłany: Wto 15 Sty, 2008   

Nie byłem u lekarza.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Hubertttus 

Wysłany: Sro 16 Sty, 2008   

Więc chłopie jesteś prawie dorosłym męszczyzną więc trzeba sprawę poważnie i iść do lekarza a że nie jesteś pełnoletni porozmawiaj z ojcem i wal do lekarza nie masie czego wstydzić.

krysik

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008   

stam91 wiec tak, też sie o takie coś obawiałem tyle że miałem jednego torbiela nad prawym jądrem. Poszedłem do lekarza, który sam zobaczył co to skierował mnie na USG i z wynikami znów przyszedłem do lekarza. Ten widząc że to jest to czego się spodziewał skierował mnie na zabieg usunięcia tego. Pojechałem do szpitala i po sprawie. A w końcowym raporcie wpisali ze był to wodniak czy cos takiego. Wszystko zaczeło się od uderzenia piłką. Nie ma się czego bać :) sam jestem świeżo po takim zabiegu i jak narazie wszystko jest ok. To jest bodajże osobna struktura. Ale tak jak mowi Hubertttus wybierz się do lekarza. Sam Cię do tego namawiam. Nic nie stracisz a możesz zyskac.

Odpowiedz do tematu