| czy jestem gayem? |
| Autor | Wiadomość |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| jak mozecie pisac, ze bycie gejem to nic takiego
to narażenie na choroby, problemy w rodzinie i tysiąc innych. Bez sensu jest byc gejem ^^ | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| | kapcius napisał/a: | jak mozecie pisac, ze bycie gejem to nic takiego
to narażenie na choroby, problemy w rodzinie i tysiąc innych. Bez sensu jest byc gejem ^^ |
Masz doświadczenie w homosexuliźmie, czy tylko opierasz się o "suche" teorie.
Wysunąłeś wniesek, że:
| Cytat: | | Bez sensu jest byc gejem |
lecz argumentacji już zero.
Homosexualista to człowiek taki sam jak Ty. A jak nie dopuszczasz takiej informacji do siebie to życzę Ci aby pewnego dnia jak się już dorobisz syna takiej sytuacji:
"Tato, mam chłopaka, jestem gejem"
Szybko odszczekałbyś to co napisałeś powyżej. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| widze ze ktos to jest rasista ... zgadzam sie z BASF przytocze dowcip
przychdozi puzno w nocy syn do domu po imprezie mocno zalewanej do domu przy drzwiach stoi wneriwony ojciec i zmostu opiernicza syna za to w jakim stanie wrucil do domu syn nato "tato ale wiesz no troche sie polalo zjaralo zielonego i wiesz no dzis mialem swoj pierwszy raz" ojciec sie denerwuje jeszcze bardziej co do uzywek ale wziol syna pod ramie i zaprowadizl do kuchni wycignol paczek fajek dwa kieliszki flaszke i mowi "siadaj synu pogadamy jak merzczyzni przy fajce i flaszce syn odpowiada ojcu "palic juz dawno przestalem na alkochol juz patzrec nie moge a co do siedzenia to dziekuje ale postoje d.... mnie boli" w takiej sytuacji bys osiwial w 1 sekundzi ejak i na glowie tak i na wacku pros boga z ejak bedzies zmial syna zeby nie byl gejem bo rozpoczniesz wojne domowa jak masz takie podejscie a po co to wsyztsko ? bycie rasista nie poplaca w zaden sposub | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
rutland 
Wiek: 36 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 |
|
| | Nie czytałem całego wątku ale pomyliłeś pojęcia... homofobia to nie rasizm... | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| | Homofiobia to strach przed tym że można w sobie odkryć cechy homoseksualne . . . | |
| |
 |
| |