| pomocy!! mały członek |
| Autor | Wiadomość |
bimbrownik Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1 Skąd: gdzieś | Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 pomocy!! mały członek |
|
| witam. mam 17 lat a mój penis przy wzwodzie ma jedynie 12-13cm!!
1.czy jest szansa że jeszcze urośnie??
2.czy mogę kupić gdzieś tak małe prezerwatywy??
3.dziewczyna chce się ze mną kochać a ja nie wiem co mam zrobić!! pomóżcie proszę | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 |
|
| 1.szansa jest,penis teoretycznie rosnei do 21 roku zycia
2.jasne ze tak,znajdz na internecie,zapameitaj nazwe i kup w aptece
3.czy widziala juz twojego czlonka? zreszta to nie jest wazne,nie masz sie co bac ze cie wysmieje(oczywiscie sa ewenementy jak wszedzie zreszta),jezel macie ochote to poprostu sie kochajcie i nie ma co sie tak martwic wielkoscia bo wcale tragicznie nie jest
Na drugi raz zanim napiszesz temat to popatrz w inne dzialy bo takich pytan byly tu setki.
Pozdrawiam | |
| |
 |
lumfr Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 65 Skąd: Marek | Wysłany: Nie 06 Sty, 2008 |
|
| | jak sie ma kompleks malego penisa to znaczy ze sie nie ma pojecia o seksie , zadnego : ) dlatego ruchaj napewno twoja laska bedzie jeczec w nieboglosy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
..::AnDrEaS::.. [Usunięty] | Wysłany: Sro 09 Sty, 2008 |
|
| | lumfr napisał/a: | | jak sie ma kompleks malego penisa to znaczy ze sie nie ma pojecia o seksie , zadnego : ) dlatego ruchaj napewno twoja laska bedzie jeczec w nieboglosy |
A ja mam 19 lat i też 12-13... Jeszcze go nie "testowałem"... ale już niedługo to zrobię... Jeżeli mój przedmówca ma rację to chyba nie powinienem mieć kompleksów, a mimo to cały czas uważam, że to jednak o te 4cm za mało... Zobaczymy po "testach" jak wypadnie | |
| |
 |
| |