Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pomocy!! mały członek
Autor Wiadomość
bimbrownik 

Wysłany: Sob 05 Sty, 2008   pomocy!! mały członek

witam. mam 17 lat a mój penis przy wzwodzie ma jedynie 12-13cm!!
1.czy jest szansa że jeszcze urośnie??
2.czy mogę kupić gdzieś tak małe prezerwatywy??
3.dziewczyna chce się ze mną kochać a ja nie wiem co mam zrobić!! pomóżcie proszę

Fantom17

Wysłany: Sob 05 Sty, 2008   

1.szansa jest,penis teoretycznie rosnei do 21 roku zycia
2.jasne ze tak,znajdz na internecie,zapameitaj nazwe i kup w aptece
3.czy widziala juz twojego czlonka? zreszta to nie jest wazne,nie masz sie co bac ze cie wysmieje(oczywiscie sa ewenementy jak wszedzie zreszta),jezel macie ochote to poprostu sie kochajcie :wink: i nie ma co sie tak martwic wielkoscia bo wcale tragicznie nie jest

Na drugi raz zanim napiszesz temat to popatrz w inne dzialy bo takich pytan byly tu setki.
Pozdrawiam

lumfr 

Wysłany: Nie 06 Sty, 2008   

jak sie ma kompleks malego penisa to znaczy ze sie nie ma pojecia o seksie , zadnego : ) dlatego ruchaj napewno twoja laska bedzie jeczec w nieboglosy

penis.com.pl
andropenis
..::AnDrEaS::..
[Usunięty]

Wysłany: Sro 09 Sty, 2008   

lumfr napisał/a:
jak sie ma kompleks malego penisa to znaczy ze sie nie ma pojecia o seksie , zadnego : ) dlatego ruchaj napewno twoja laska bedzie jeczec w nieboglosy

A ja mam 19 lat i też 12-13... Jeszcze go nie "testowałem"... ale już niedługo to zrobię... Jeżeli mój przedmówca ma rację to chyba nie powinienem mieć kompleksów, a mimo to cały czas uważam, że to jednak o te 4cm za mało... Zobaczymy po "testach" jak wypadnie :D

Odpowiedz do tematu