Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wędzidełko - mój problem...
Autor Wiadomość
damian17

Wysłany: Wto 25 Gru, 2007   Wędzidełko - mój problem...

U mnie jest tak: napletek zsuwa się dobrze zarówno w stanie wiodkim jak i podczaser ekcji i nic mnie nie boli, moge go ściągnąć jeszcze do pewnego poziomu później zaczyna się ciągniącie przez wędzidełko. Gdy zostawię i puszcze napletek z ręki wraca on na swoją starą pozycje (zakrywa żołedzie) to chyba za sprawą wędzidełka. I tu moje pytanie czy mój problem kwalifikuje się do urologa???
Licze na szczere podpowiedzi i sugestie.,..

BASF 

Wysłany: Wto 25 Gru, 2007   

Wnioskuję po Twoim poście, że nie odbyłeś jeszcze inicjajcji sexualnej. To zapytam może tak.
Czy jak się onanizujesz ( o ile wogóle to robisz) to czy zdejmujesz napletek z żołędzi??
Jeśli nie to spróbuj. Wydaje mi się, że to najprostszy sposób aby się przekonać, że wszystko jest OK. Jeśli nie dasz jendak rady to już na pewno urolog rozwieje Twoję wątpliwości :)
Życzę powodzenia :)

damian17

Wysłany: Pon 31 Gru, 2007   

chodzi o to że schodzi za żołędzie bez problemu ale dalej już może pół centymetra i później już jest to ciągnięcie przez wędzidełko

penis.com.pl
penilarge krem
BASF 

Wysłany: Pon 31 Gru, 2007   

To wg Twojego opisu wszystko OK :)

kawałrobie

Wysłany: Wto 01 Sty, 2008   

mam identycznie i takie same wątpliwości...

próbowałeś u urologa??

pawkaras

Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

To ja już sam nie wiem, co to jest za krótkie wendzidełko, mam to samo co kolega i prawdy się chyba nie dowiem puki nie wybiorę się do urologa. Jedno wiem że jak do końca chcę napletek ściągnąć to boli mnie, bo wędzidełko ogranicza.

Odpowiedz do tematu