Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     nie problem, a raczej pytanie
Autor Wiadomość
marcin171 

Wysłany: Sob 29 Gru, 2007   nie problem, a raczej pytanie

jak juz sie zarejestrowalem to sie wypytam o wszystko..
Otoz we wzwodzie nie mam malego penisa bo nawet 19cm-19.5 zmierzylem w najwiekszym podnieceniu, ale w spoczynku ma on zaledwie 6-7cm no moze 8 max. troche obciach w kapielowkach sie pokazac... czy tez macie taka "amplitude"? dodam ze mam 17 lat

norbercik 

Wysłany: Sob 29 Gru, 2007   

już 100x przerabialiśmy ten temat...

Poszukaj sobie trochę na forum, a nie zakładasz od razu nowy topic

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

Janek007 

Wysłany: Pon 31 Gru, 2007   

Nie chce robic off topica ale to jaki dlugi jest w spoczynku zalezy od wielu czynnikow. Jak jest cieplo jest wiekszy no to jest chyba normlane, ale jak mowisz ze w kapielowkach to raczej duzy nie bedzie bo wody w basenach maja max30stopni. Na moim przykladzie moge powiedziec ze jak jestem zmeczony albo chory to podczas spoczynku jest malutenki moze wielkosci kciuka a podczas wzwodu ma ok 17cm wiec moja "amplituda" jest wieksza od twojej.
Ps. Penis rosnie bodajrze do 22roku zycia wiec moze jeszcze sie zwiekszy podczas spoczynku.

penis.com.pl
viamax
Nox2 

Ja w spoczynku mam od 2cm do 9 zalezy jak leży :D

Szymon7 

Janek007 napisał/a:
Nie chce robic off topica ale to jaki dlugi jest w spoczynku zalezy od wielu czynnikow. Jak jest cieplo jest wiekszy no to jest chyba normlane, ale jak mowisz ze w kapielowkach to raczej duzy nie bedzie bo wody w basenach maja max30stopni. Na moim przykladzie moge powiedziec ze jak jestem zmeczony albo chory to podczas spoczynku jest malutenki moze wielkosci kciuka a podczas wzwodu ma ok 17cm wiec moja "amplituda" jest wieksza od twojej.
Ps. Penis rosnie bodajrze do 22roku zycia wiec moze jeszcze sie zwiekszy podczas spoczynku.

Teoretycznie penis może rosnąc do 25 roku życia, bo do tego wieku komórki mają zdolność podziału :wink:

Janek007 

Szymon7 napisał/a:
Teoretycznie penis może rosnąc do 25 roku życia, bo do tego wieku komórki mają zdolność podziału :wink:

Tak pewien nie bylem hoho 10 lat przedemna PZDR

Odpowiedz do tematu