nie problem, a raczej pytanie |
Autor | Wiadomość |
marcin171 Dołączył: 19 Gru 2007 Posty: 9 Skąd: rożnów | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 nie problem, a raczej pytanie |
|
| jak juz sie zarejestrowalem to sie wypytam o wszystko..
Otoz we wzwodzie nie mam malego penisa bo nawet 19cm-19.5 zmierzylem w najwiekszym podnieceniu, ale w spoczynku ma on zaledwie 6-7cm no moze 8 max. troche obciach w kapielowkach sie pokazac... czy tez macie taka "amplitude"? dodam ze mam 17 lat | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 29 Gru, 2007 |
|
| już 100x przerabialiśmy ten temat...
Poszukaj sobie trochę na forum, a nie zakładasz od razu nowy topic | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Janek007 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 20 Skąd: Wroclaw | Wysłany: Pon 31 Gru, 2007 |
|
| Nie chce robic off topica ale to jaki dlugi jest w spoczynku zalezy od wielu czynnikow. Jak jest cieplo jest wiekszy no to jest chyba normlane, ale jak mowisz ze w kapielowkach to raczej duzy nie bedzie bo wody w basenach maja max30stopni. Na moim przykladzie moge powiedziec ze jak jestem zmeczony albo chory to podczas spoczynku jest malutenki moze wielkosci kciuka a podczas wzwodu ma ok 17cm wiec moja "amplituda" jest wieksza od twojej.
Ps. Penis rosnie bodajrze do 22roku zycia wiec moze jeszcze sie zwiekszy podczas spoczynku. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Pon 31 Gru, 2007 |
|
| Ja w spoczynku mam od 2cm do 9 zalezy jak leży | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 31 Gru, 2007 |
|
| Janek007 napisał/a: | Nie chce robic off topica ale to jaki dlugi jest w spoczynku zalezy od wielu czynnikow. Jak jest cieplo jest wiekszy no to jest chyba normlane, ale jak mowisz ze w kapielowkach to raczej duzy nie bedzie bo wody w basenach maja max30stopni. Na moim przykladzie moge powiedziec ze jak jestem zmeczony albo chory to podczas spoczynku jest malutenki moze wielkosci kciuka a podczas wzwodu ma ok 17cm wiec moja "amplituda" jest wieksza od twojej.
Ps. Penis rosnie bodajrze do 22roku zycia wiec moze jeszcze sie zwiekszy podczas spoczynku. |
Teoretycznie penis może rosnąc do 25 roku życia, bo do tego wieku komórki mają zdolność podziału | |
| |
 |
Janek007 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 20 Skąd: Wroclaw | Wysłany: Pon 31 Gru, 2007 |
|
| Szymon7 napisał/a: | Teoretycznie penis może rosnąc do 25 roku życia, bo do tego wieku komórki mają zdolność podziału |
Tak pewien nie bylem hoho 10 lat przedemna PZDR | |
| |
 |
|