Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Badanie penisa
Autor Wiadomość
Krzysiek17
[Usunięty]

Wysłany: Nie 30 Gru, 2007   

A jak to jest na komisji Wojskowej???? Słyszałem, że tam sprawdzają :D
I to w obecności kilku osób ( badanych osób ) .

Fantom17

hipolit ale podczas WKU(wojskowa komisja uzupelnien) sa badania lekarskie i tam wlasnie sprawdzaja czy masz wszystko na miejscu,mi wtedy lekarka sprawdzala i poprostu kazala opuscic bokserki,spojrzala i powiedziala ze OK,wszystko trwalo moze 10s takze nie ciesz sie przedwczesnie :D

Krzysiek17
[Usunięty]

A nawet nie dotykała???? :P

penis.com.pl
bathmate
Fantom17

nie rozumiem Cie,przeciez tak bylo i bedzie ze na WKU sa obowiazkowe badania lekarskie i raczej nie ma opcji ze ty przyniesiesz im jakies papierki od swojego lekarza,rozumiem ze chcesz miec wlasne zdanie i podazac swoimi sciezkami ale nie zawsze parcie pod prad jest dobre bo czasami ten prad plynie w dobrym kierunku,wyrosniesz z tego "buntowania sie na siłe"

Pozdrawiam

bigfruit 

a ja tam nie słyszałem o badani penisa na badaniu lekarskim w WKU a przynajmniej nie miałem:P

Hubertttus 

Fantom17 napisał/a:
nie rozumiem Cie,przeciez tak bylo i bedzie ze na WKU sa obowiazkowe badania lekarskie i raczej nie ma opcji ze ty przyniesiesz im jakies papierki od swojego lekarza,rozumiem ze chcesz miec wlasne zdanie i podazac swoimi sciezkami ale nie zawsze parcie pod prad jest dobre bo czasami ten prad plynie w dobrym kierunku,wyrosniesz z tego "buntowania sie na siłe"

Pozdrawiam

MASZ RACJĘ jeszcze na komisji wojskowej czy na badaniu lekarskim nikogo nie wykastrowali.Jeśli młody człowiek ma takie opory przed obnażeniem się wtedy gdy wszyscy od lat to robią to późnjej w życiu pójdą do lekarza :?: już w to wierzę ,będą latami ciągnąć jakąś chorobę, ale skąd do lekarza nigdy.Ja bywszy dziewczyn to bym nigdy takich chłopaków nie chciała za partnerów życiowych.

ame

hipolit_20, to, że do wojska się nie wybierasz nie oznacza, że pan doktorek nie ucieszy sobie oczu patrząc co ty tam masz. Nie zdziw się jak będziesz musiał pokazać czy 3-4 osobach i jeszcze 20 letniej sekretarce która niby coś pisze ....

Szymon7 

Jestem juz po WKU i nie było żadnego badania penisa. Rozebrałem się do slipek, zostałem zważony, zmierzony, sprawdzono wzrok i ciśnienie, nic poza tym :wink:

pozdrawiam

paulinka 

hipolit_20, buntowniczy dzieciak i tyle ale co da Ci ten bunt?? każą chodzić do szkoły- to nie chodź!!! każą pracować- nie pracuj!!! chcą coś osiągnąć, i nie mieć problemów z prawem , Ty nie musisz a z takim podejściem będzie Ci ciężko w życiu....
jakby nie było życzę powodzenia, i żebyś mimo swoich poglądów nie miał w życiu problemów

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Fantom17

ame napisał/a:
hipolit_20, to, że do wojska się nie wybierasz nie oznacza, że pan doktorek nie ucieszy sobie oczu patrząc co ty tam masz. Nie zdziw się jak będziesz musiał pokazać czy 3-4 osobach i jeszcze 20 letniej sekretarce która niby coś pisze ....

Nie ma takiej mozliwosci,teraz jest sie na osobnosci z lekarzem bez osob trzecich,ja mam lat 19 i ojciec mowil mi ze za jego czasow stawalo sie nago naprzeciwko 3osobowej komisji takze my i tak mamy troszeczke mniej krepujaca sytuacje,a co do pokazywania pałki lekarzowi to rzeczywiscie nie kazdemu sprawdzaja,mojego kolegi lekarz poprostu zapytal sie czy wszystko wporzadku,mnie badala lekarka i mzoe mi sie tylko wydawalo ale miala taki "lubieżny blysk w oku" hehe :wink:

Krzysiek17
[Usunięty]

Ja już nie wiem jak to jest, jedni piszą tak inni jeszcze inaczej.
Jakieś konkrety proszę.

Szymon7 

Tak, jak wcześniej napisałem- na WKU slipek nawet nie zdejmowałem :wink: i nikt nie pytał czy 'tam' mam wszystko w porządku. Co do komisji: 4 lekarzy, sekretarz i pielęgniarka. Rozebrałem się do slipek za parawanem (chociaż nie wiem po co ten parawan jak i tak wyszedłem przed komisje), po czym mnie zbadali.

ame

Wysłany: Wto 01 Sty, 2008   

fakt faktem, że co komisja WKU to obyczaj. Mi też majtek nie kazali ściągać, stary dziad kazał mi głowę podnieść do góry sprawdził migdałki i zanim sie zorientowałem to jedna jego ręka sprawdzała od spodu, druga z góry, a oczka mu się cieszyły po prostu mnie wykiwał i to się nazywa samoobsługa. Z tego co wiem to tak potraktowali wszystkich w tym dniu.

penis.com.pl
orgasm contol
pawel5 

Wysłany: Sro 02 Sty, 2008   

u mnie badanie na komisji wojskowej wygladalo tak najpierw wyczytali ok 15 osob z kolejki i do osobnego pokoju kazali se rozebrac do slipek. Potem wolali po 3 osoby do lekarza po kolei zwazyli zmierzyli sprawdzili cisnienie i wzrok a potem oczywiscie osobno za parawan slipy do kolan najpierw tylem sprawdzali czy nie ma sie skrzywienia kregoslupa a potem rzut oka na klejnoty i koniec. Oczywiscie wszyscy lekarze widzieli klijenta za parawanem bo stol byl naprzeciw ale nie zauwazylem zeby sie ktos wnikliwie przygladal. Ogolnie nic strasznego dla mnie normalne badanie.

addam

Wysłany: Czw 03 Sty, 2008   

Ja na badaniu nie musiałem slipów ściągać.

Odpowiedz do tematu