| Badanie penisa |
| Autor | Wiadomość |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| A jak to jest na komisji Wojskowej???? Słyszałem, że tam sprawdzają
I to w obecności kilku osób ( badanych osób ) . | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| hipolit ale podczas WKU(wojskowa komisja uzupelnien) sa badania lekarskie i tam wlasnie sprawdzaja czy masz wszystko na miejscu,mi wtedy lekarka sprawdzala i poprostu kazala opuscic bokserki,spojrzala i powiedziala ze OK,wszystko trwalo moze 10s takze nie ciesz sie przedwczesnie | |
| |
 |
|
| A nawet nie dotykała???? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
|
| nie rozumiem Cie,przeciez tak bylo i bedzie ze na WKU sa obowiazkowe badania lekarskie i raczej nie ma opcji ze ty przyniesiesz im jakies papierki od swojego lekarza,rozumiem ze chcesz miec wlasne zdanie i podazac swoimi sciezkami ale nie zawsze parcie pod prad jest dobre bo czasami ten prad plynie w dobrym kierunku,wyrosniesz z tego "buntowania sie na siłe"
Pozdrawiam | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| | a ja tam nie słyszałem o badani penisa na badaniu lekarskim w WKU a przynajmniej nie miałem:P | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| | Fantom17 napisał/a: | nie rozumiem Cie,przeciez tak bylo i bedzie ze na WKU sa obowiazkowe badania lekarskie i raczej nie ma opcji ze ty przyniesiesz im jakies papierki od swojego lekarza,rozumiem ze chcesz miec wlasne zdanie i podazac swoimi sciezkami ale nie zawsze parcie pod prad jest dobre bo czasami ten prad plynie w dobrym kierunku,wyrosniesz z tego "buntowania sie na siłe"
Pozdrawiam |
MASZ RACJĘ jeszcze na komisji wojskowej czy na badaniu lekarskim nikogo nie wykastrowali.Jeśli młody człowiek ma takie opory przed obnażeniem się wtedy gdy wszyscy od lat to robią to późnjej w życiu pójdą do lekarza już w to wierzę ,będą latami ciągnąć jakąś chorobę, ale skąd do lekarza nigdy.Ja bywszy dziewczyn to bym nigdy takich chłopaków nie chciała za partnerów życiowych. | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| | hipolit_20, to, że do wojska się nie wybierasz nie oznacza, że pan doktorek nie ucieszy sobie oczu patrząc co ty tam masz. Nie zdziw się jak będziesz musiał pokazać czy 3-4 osobach i jeszcze 20 letniej sekretarce która niby coś pisze .... | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 37 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| Jestem juz po WKU i nie było żadnego badania penisa. Rozebrałem się do slipek, zostałem zważony, zmierzony, sprawdzono wzrok i ciśnienie, nic poza tym
pozdrawiam | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| hipolit_20, buntowniczy dzieciak i tyle ale co da Ci ten bunt?? każą chodzić do szkoły- to nie chodź!!! każą pracować- nie pracuj!!! chcą coś osiągnąć, i nie mieć problemów z prawem , Ty nie musisz a z takim podejściem będzie Ci ciężko w życiu....
jakby nie było życzę powodzenia, i żebyś mimo swoich poglądów nie miał w życiu problemów | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
|
| | ame napisał/a: | | hipolit_20, to, że do wojska się nie wybierasz nie oznacza, że pan doktorek nie ucieszy sobie oczu patrząc co ty tam masz. Nie zdziw się jak będziesz musiał pokazać czy 3-4 osobach i jeszcze 20 letniej sekretarce która niby coś pisze .... |
Nie ma takiej mozliwosci,teraz jest sie na osobnosci z lekarzem bez osob trzecich,ja mam lat 19 i ojciec mowil mi ze za jego czasow stawalo sie nago naprzeciwko 3osobowej komisji takze my i tak mamy troszeczke mniej krepujaca sytuacje,a co do pokazywania pałki lekarzowi to rzeczywiscie nie kazdemu sprawdzaja,mojego kolegi lekarz poprostu zapytal sie czy wszystko wporzadku,mnie badala lekarka i mzoe mi sie tylko wydawalo ale miala taki "lubieżny blysk w oku" hehe | |
| |
 |
|
| Ja już nie wiem jak to jest, jedni piszą tak inni jeszcze inaczej.
Jakieś konkrety proszę. | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 37 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| Tak, jak wcześniej napisałem- na WKU slipek nawet nie zdejmowałem i nikt nie pytał czy 'tam' mam wszystko w porządku. Co do komisji: 4 lekarzy, sekretarz i pielęgniarka. Rozebrałem się do slipek za parawanem (chociaż nie wiem po co ten parawan jak i tak wyszedłem przed komisje), po czym mnie zbadali. | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 |
|
| | fakt faktem, że co komisja WKU to obyczaj. Mi też majtek nie kazali ściągać, stary dziad kazał mi głowę podnieść do góry sprawdził migdałki i zanim sie zorientowałem to jedna jego ręka sprawdzała od spodu, druga z góry, a oczka mu się cieszyły po prostu mnie wykiwał i to się nazywa samoobsługa. Z tego co wiem to tak potraktowali wszystkich w tym dniu. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
pawel5 Wiek: 38 Dołączył: 28 Cze 2007 Posty: 22 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| | u mnie badanie na komisji wojskowej wygladalo tak najpierw wyczytali ok 15 osob z kolejki i do osobnego pokoju kazali se rozebrac do slipek. Potem wolali po 3 osoby do lekarza po kolei zwazyli zmierzyli sprawdzili cisnienie i wzrok a potem oczywiscie osobno za parawan slipy do kolan najpierw tylem sprawdzali czy nie ma sie skrzywienia kregoslupa a potem rzut oka na klejnoty i koniec. Oczywiscie wszyscy lekarze widzieli klijenta za parawanem bo stol byl naprzeciw ale nie zauwazylem zeby sie ktos wnikliwie przygladal. Ogolnie nic strasznego dla mnie normalne badanie. | |
| |
 |
addam Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 131 | Wysłany: Czw 03 Sty, 2008 |
|
| | Ja na badaniu nie musiałem slipów ściągać. | |
| |
 |
| |