Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dziwne stwardnienie
Autor Wiadomość
22latek
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007   Dziwne stwardnienie

Witam mam 22 lata. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie i nie chcę się od razu wybierać do lekarza. Mój problem jest następujący:

2 miesiące temu zauważyłem na penisie w górnej części trzonka pod skórą jakby grudkę takie stwardnienie mniejsze od 1 cm i grube/szerokie może z 2 mm. Nie są to prosaki bo wiem jak wyglądają prosaki i dużo artykułów przeczytałem ale nie znalazłem tego czego potrzebuje. Nie boli mnie to w ogóle ale nieładnie wygląda bo jest bardziej widoczne podczas wzwodu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Hubertttus 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007   

22latek jesli nie jest to bolące to może jest taka uroda Twego członka a to że powstało dopiero teraz to efekt intensywniejszych zwodów jakich doznajesz.Jak widać na członku przy spoczynku to nic specjalnego może przy zwodzie sie powiększa,kwestja tylko ztwardnienja czy ono jest też w spoczynku czy jest miękie a tylko sie odznacza jak widać na zdięcju.Nie chcę cie straszyc ale poczytaj sobie o chorobie poryniego czy coś takiego (dotyczy twardego członka ).

22latek
[Usunięty]

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007   

w spoczynku jest to praktycznie nie widoczne. Dlatego napialem troche skore na zdjeciu zeby bylo widac jak to wyglada mniej wiecej przy wzwodzie. W dotyku to jest jakby taka podluzna krosta pod skora ciezko mi powiedziec bo nie wiem co to jest.

Choroba Peyroniego dotyczy skrzywien penisa - ja czegos takiego nie mam chociaz nie znam sie i moze nie wiem.

penis.com.pl
bathmate
Chłop19 

Wysłany: Sro 26 Gru, 2007   

Witam. Znalazłeś odpowiedź na to nurtujące Cię pytanie, jeśli tak to co to jest? Bo niestety mam to samo i zastanawiam się co to takiego ...

Odpowiedz do tematu