Dziwne stwardnienie |
Autor | Wiadomość |
22latek [Usunięty] | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 Dziwne stwardnienie |
|
| Witam mam 22 lata. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie i nie chcę się od razu wybierać do lekarza. Mój problem jest następujący:
2 miesiące temu zauważyłem na penisie w górnej części trzonka pod skórą jakby grudkę takie stwardnienie mniejsze od 1 cm i grube/szerokie może z 2 mm. Nie są to prosaki bo wiem jak wyglądają prosaki i dużo artykułów przeczytałem ale nie znalazłem tego czego potrzebuje. Nie boli mnie to w ogóle ale nieładnie wygląda bo jest bardziej widoczne podczas wzwodu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
 | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| 22latek jesli nie jest to bolące to może jest taka uroda Twego członka a to że powstało dopiero teraz to efekt intensywniejszych zwodów jakich doznajesz.Jak widać na członku przy spoczynku to nic specjalnego może przy zwodzie sie powiększa,kwestja tylko ztwardnienja czy ono jest też w spoczynku czy jest miękie a tylko sie odznacza jak widać na zdięcju.Nie chcę cie straszyc ale poczytaj sobie o chorobie poryniego czy coś takiego (dotyczy twardego członka ). | |
| |
 |
22latek [Usunięty] | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| w spoczynku jest to praktycznie nie widoczne. Dlatego napialem troche skore na zdjeciu zeby bylo widac jak to wyglada mniej wiecej przy wzwodzie. W dotyku to jest jakby taka podluzna krosta pod skora ciezko mi powiedziec bo nie wiem co to jest.
Choroba Peyroniego dotyczy skrzywien penisa - ja czegos takiego nie mam chociaz nie znam sie i moze nie wiem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Chłop19 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 26 Gru, 2007 |
|
| Witam. Znalazłeś odpowiedź na to nurtujące Cię pytanie, jeśli tak to co to jest? Bo niestety mam to samo i zastanawiam się co to takiego ... | |
| |
 |
|