Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kastracja
Autor Wiadomość
Nightwish 

Wysłany: Nie 11 Lis, 2007   Kastracja

Wiem że może głupio tak pytać, ale chciałbym wiedzieć, czy gdybym z jakiegoś powodu utracił jądra (np. rak jąder) to czy istnieje szansa że chociaż raz na jakiś czas będę mógł uprawiać seks i czerpać z tego przyjemność? No bo przecież obcięcie jąder to właśnie pozbawienie seksualności, ale z drugiej strony czytałem że są ludzie którzy jąder już nie mają a nadal potrafią to robić ze swoimi partnerkami, a ja właśnie jeszcze nigdy tego nie robiłem i boję się co by było jakbym dostał jakiejś choroby i stracił jądra bo jakbym nie mógł tego do końca życia robić to by dla mnie była tragedia.

Hubertttus 

Wysłany: Czw 15 Lis, 2007   

Jesli męszczyzna już dojrzał to mimo że utraci jądra będzie mniał wzwody ale nie będzie mógł zapłodnic kobietę .Te zwody będzie mniał ale jeśli nie będzie blokady psychicznej i będzie się z tym czuł dobrze .

blablabla111 

Wysłany: Pią 16 Lis, 2007   

a ja slyszalem ,ze jezeli zostanie ci jedno jadro to bedziesz mogl bzykac i zapladniac jak casanova . tzn czytalem . pozdroooooo

penis.com.pl
masturbator
zola 

Wysłany: Pią 16 Lis, 2007   

normalnie bezpieczny seks ale ja jakoś chyba bym niemogł przyzwyczaić się do widoku bez jaderek

Pozdrawiam

roojek 

Wysłany: Pon 26 Lis, 2007   

Są protezy

Odpowiedz do tematu