Kastracja |
Autor | Wiadomość |
Nightwish 
Dołączył: 13 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: Śląsk | Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 Kastracja |
|
| Wiem że może głupio tak pytać, ale chciałbym wiedzieć, czy gdybym z jakiegoś powodu utracił jądra (np. rak jąder) to czy istnieje szansa że chociaż raz na jakiś czas będę mógł uprawiać seks i czerpać z tego przyjemność? No bo przecież obcięcie jąder to właśnie pozbawienie seksualności, ale z drugiej strony czytałem że są ludzie którzy jąder już nie mają a nadal potrafią to robić ze swoimi partnerkami, a ja właśnie jeszcze nigdy tego nie robiłem i boję się co by było jakbym dostał jakiejś choroby i stracił jądra bo jakbym nie mógł tego do końca życia robić to by dla mnie była tragedia. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| Jesli męszczyzna już dojrzał to mimo że utraci jądra będzie mniał wzwody ale nie będzie mógł zapłodnic kobietę .Te zwody będzie mniał ale jeśli nie będzie blokady psychicznej i będzie się z tym czuł dobrze . | |
| |
 |
blablabla111 Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 2 Skąd: pz | Wysłany: Pią 16 Lis, 2007 |
|
| a ja slyszalem ,ze jezeli zostanie ci jedno jadro to bedziesz mogl bzykac i zapladniac jak casanova . tzn czytalem . pozdroooooo | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pią 16 Lis, 2007 |
|
| normalnie bezpieczny seks ale ja jakoś chyba bym niemogł przyzwyczaić się do widoku bez jaderek | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |
|
| Są protezy | |
| |
 |
|