Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nie wstyd wam?
Autor Wiadomość
kapcius 

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007   Nie wstyd wam?

Ech, to forum to istna Sodoma i Goromora. Ciekawi mnie dlaczego tracicie cnoty przed ślubem... Jak dla mnie to po ślubie żona jest taka "czysta" i jeszcze "nowa", a po ślubie jest stara i zdarta, jak się przedymacie wcześniej :/ Dlaczego nie chcecie trzymać cnoty do slubu? To piekne jest

rutland 

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007   

A coś ty?? Ksiądz??

BASF 

Wysłany: Czw 08 Lis, 2007   Re: Nie wstyd wam?

kapcius napisał/a:
Ech, to forum to istna Sodoma i Goromora. Ciekawi mnie dlaczego tracicie cnoty przed ślubem... Jak dla mnie to po ślubie żona jest taka "czysta" i jeszcze "nowa", a po ślubie jest stara i zdarta, jak się przedymacie wcześniej :/ Dlaczego nie chcecie trzymać cnoty do slubu? To piekne jest

Po pierwsze to Gomora jak już coś a po drugie nie prowokuj kolego.
Pojęciami "nowa", "zdarta", "stara" to mnie rozbawiłeś. Proponuję odrobić lekcje, bo to forum nie jest dla Ciebie jeśli masz rzeczywiście takie przekonania...

penis.com.pl
viamax
axa 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007   Re: Nie wstyd wam?

kapcius napisał/a:

w ogóle nie rozumiem dlaczego miałoby nam być wstyd
a po dugie po jaką cholere tu wchodziłeś,
a tym bardziej sie udzielałeś skoro to forum jest dla Ciebie takie be??

mateusssz 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007   Re: Nie wstyd wam?

kapcius napisał/a:

to moja sprwa czy uprawiam sex przed slubem jak dlugo mam czekac niewiem jeszcze kiedy bede miec slub a to co ty mowisz to jest nierealne

Julcio 

Wysłany: Pią 09 Lis, 2007   

chyba przed ślubem człowiek powinien wiedzieć czy partnerze pasują do siebie czy nie, aby potem nie było gwałtów w małżeństwach i rozwodów.

Z resztą ten post to zwykła prowokacja!!

kapcius 

Wysłany: Sob 10 Lis, 2007   

Ahahaha, żartowałem XD Po prostu to było w ramach ankiety co myślicie o tym :) dzięki za odp!

tomas13 

To wcale nie jest takie śmieszne. Jak ktoś uważa się za katolika, to nie może selektywnie podchodzić do wiary, wybierać to co mu odpowiada, a odrzucać całą resztę. To jest hipokryzja!!! Zastanawiam się zawsze nad dwulicowością osób, które z jednej strony uważają się za wierzące i praktykujące, powołują się na zasady wiary i kościoła katolickiego, 'uniwersalną' (czyt. katolicką) moralność, a z drugiej strony bez żadnych oporów, zahamowań i wstydu walą konia, oglądają poronole lub bzykają w związkach (lub bez nich). To szczyt obłudy, a to forum i ten wątek jedynie to obnażają.

axa 

wiesz co tomas? jak sobie za przeproszeniem gebe wyparzysz to mozesz mnie jedynie w d**e pocałowac! Nigdy i nigdzie nie napisałam, że jestem katoliczką, wiec się chłopie hamuj ze swoimi wypowiedziami i opiniami.

pawel5 

W pelni sie z Toba zgadzam pozatym forum jest dla ludzi ktorzy chca anonimowo bez skrepowania zapytac o wazne dla nich sprawy. Czemu nikt nie przyjzy sie ile osob dzieki temu forum poszlo do lekarza i zapobieglo powaznym choroba. Przeciez nikt nikogo nie zmusza do wchodzenia logowania sie i czytania postow.

kgdynia 

Wysłany: Nie 11 Lis, 2007   

tomas13 napisał/a:
To wcale nie jest takie śmieszne. Jak ktoś uważa się za katolika, to nie może selektywnie podchodzić do wiary, wybierać to co mu odpowiada, a odrzucać całą resztę. To jest hipokryzja!!! Zastanawiam się zawsze nad dwulicowością osób, które z jednej strony uważają się za wierzące i praktykujące, powołują się na zasady wiary i kościoła katolickiego, 'uniwersalną' (czyt. katolicką) moralność, a z drugiej strony bez żadnych oporów, zahamowań i wstydu walą konia, oglądają poronole lub bzykają w związkach (lub bez nich). To szczyt obłudy, a to forum i ten wątek jedynie to obnażają.

my jesteśmy tylko ludźmi upadamy w grzechu zgadzam się że katolicy są dwulicowi ... ale my popadamy w grzech żeby sie podnieść...

kiedyś było norma że dziewica do ślubu a teraz dziewczyny sie nie szanują... chcą sie bzykac to my ich bzykamy

pozdr
jak cos zapraszam na priv ...

axa 

kgdynia napisał/a:
kiedyś było norma że dziewica do ślubu a teraz dziewczyny sie nie szanują... chcą sie bzykac to my ich bzykamy

ale czy to nie jest tak, że to wy faceci namawiacie je do tego bzykania???
a poza tym skoro wam wolno sie bzykać przed ślubem, to dlaczego niby dziewczynom nie wolno???
i jeszcze jedno! To nie jest tak, że się nie szanują. Sex może nie jest najważniejszy, ale jest ważny w zwiazku, więc jak do cholery jasnej mamy wiedzieć czy "ten" jest tym jedynym i niepowtarzalnym?

Julcio 

axa napisał/a:
kgdynia napisał/a:

a poza tym skoro wam wolno sie bzykać przed ślubem, to dlaczego niby dziewczynom nie wolno???
i jeszcze jedno! To nie jest tak, że się nie szanują. Sex może nie jest najważniejszy, ale jest ważny w zwiazku, więc jak do cholery jasnej mamy wiedzieć czy "ten" jest tym jedynym i niepowtarzalnym?

w 100 % zgadzam się z Axa
Ludzie nadal uważają że faceci mogą robić różne rzeczy a jak kobieta to zrobi to już jest źle.
I dla mężczyzn i dla kobiet seks jest istotny. Więc powinno być równo uprawnienie i takie samo ocenianie!!!

penis.com.pl
masturbator
kgdynia 

axa napisał/a:
kgdynia napisał/a:

odp : wy nas prawujecie i nas zachęcacie a na nas to działa
2.to czemu nam ulegacie boicie sie ze was zostawimy jak mam nie dacie ?

a kto to powiedział ze nam wolno

a od kiedy to sie sprawdza ze to jest ten ? przez sex co oceniacie nas po naszych penisach czy jakim jesteśmy kochankami ? związku sie nie buduje na sexsie tylko na miłości i zaufaniu i innych sprawach ...

axa 

Nie powiedziałam, że was sprawdzamy w ten sposób, ale że seks jest ważny w związku. Czy ty związałbyś się na zawsze z dziewczyną, która byłaby beznadziejna w łóżku i niezaspokajałaby twoich potrzeb? A to, że my was zachęcamy jest kompletną bzdurą, bo często to wy faceci pachniecie i wyglądacie w taki sposób, że ciężko się powstrzymać.

Odpowiedz do tematu