| Nie wstyd wam? |
| Autor | Wiadomość |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 Nie wstyd wam? |
|
| | Ech, to forum to istna Sodoma i Goromora. Ciekawi mnie dlaczego tracicie cnoty przed ślubem... Jak dla mnie to po ślubie żona jest taka "czysta" i jeszcze "nowa", a po ślubie jest stara i zdarta, jak się przedymacie wcześniej :/ Dlaczego nie chcecie trzymać cnoty do slubu? To piekne jest | |
| |
 |
rutland 
Wiek: 36 Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 34 Skąd: Croft Manor | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 |
|
| | A coś ty?? Ksiądz?? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 08 Lis, 2007 Re: Nie wstyd wam? |
|
| | kapcius napisał/a: | | Ech, to forum to istna Sodoma i Goromora. Ciekawi mnie dlaczego tracicie cnoty przed ślubem... Jak dla mnie to po ślubie żona jest taka "czysta" i jeszcze "nowa", a po ślubie jest stara i zdarta, jak się przedymacie wcześniej :/ Dlaczego nie chcecie trzymać cnoty do slubu? To piekne jest |
Po pierwsze to Gomora jak już coś a po drugie nie prowokuj kolego.
Pojęciami "nowa", "zdarta", "stara" to mnie rozbawiłeś. Proponuję odrobić lekcje, bo to forum nie jest dla Ciebie jeśli masz rzeczywiście takie przekonania... | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 Re: Nie wstyd wam? |
|
| | kapcius napisał/a: | | Ech, to forum to istna Sodoma i Goromora. Ciekawi mnie dlaczego tracicie cnoty przed ślubem... Jak dla mnie to po ślubie żona jest taka "czysta" i jeszcze "nowa", a po ślubie jest stara i zdarta, jak się przedymacie wcześniej :/ Dlaczego nie chcecie trzymać cnoty do slubu? To piekne jest |
w ogóle nie rozumiem dlaczego miałoby nam być wstyd
a po dugie po jaką cholere tu wchodziłeś,
a tym bardziej sie udzielałeś skoro to forum jest dla Ciebie takie be?? | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 Re: Nie wstyd wam? |
|
to moja sprwa czy uprawiam sex przed slubem jak dlugo mam czekac niewiem jeszcze kiedy bede miec slub a to co ty mowisz to jest nierealne | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 |
|
| chyba przed ślubem człowiek powinien wiedzieć czy partnerze pasują do siebie czy nie, aby potem nie było gwałtów w małżeństwach i rozwodów.
Z resztą ten post to zwykła prowokacja!! | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 |
|
| Ahahaha, żartowałem XD Po prostu to było w ramach ankiety co myślicie o tym dzięki za odp! | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
tomas13 Dołączył: 13 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 |
|
| | To wcale nie jest takie śmieszne. Jak ktoś uważa się za katolika, to nie może selektywnie podchodzić do wiary, wybierać to co mu odpowiada, a odrzucać całą resztę. To jest hipokryzja!!! Zastanawiam się zawsze nad dwulicowością osób, które z jednej strony uważają się za wierzące i praktykujące, powołują się na zasady wiary i kościoła katolickiego, 'uniwersalną' (czyt. katolicką) moralność, a z drugiej strony bez żadnych oporów, zahamowań i wstydu walą konia, oglądają poronole lub bzykają w związkach (lub bez nich). To szczyt obłudy, a to forum i ten wątek jedynie to obnażają. | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 |
|
| | wiesz co tomas? jak sobie za przeproszeniem gebe wyparzysz to mozesz mnie jedynie w d**e pocałowac! Nigdy i nigdzie nie napisałam, że jestem katoliczką, wiec się chłopie hamuj ze swoimi wypowiedziami i opiniami. | |
| |
 |
pawel5 Wiek: 38 Dołączył: 28 Cze 2007 Posty: 22 Skąd: Śląsk | Wysłany: Sob 10 Lis, 2007 |
|
| | W pelni sie z Toba zgadzam pozatym forum jest dla ludzi ktorzy chca anonimowo bez skrepowania zapytac o wazne dla nich sprawy. Czemu nikt nie przyjzy sie ile osob dzieki temu forum poszlo do lekarza i zapobieglo powaznym choroba. Przeciez nikt nikogo nie zmusza do wchodzenia logowania sie i czytania postow. | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 |
|
| | tomas13 napisał/a: | | To wcale nie jest takie śmieszne. Jak ktoś uważa się za katolika, to nie może selektywnie podchodzić do wiary, wybierać to co mu odpowiada, a odrzucać całą resztę. To jest hipokryzja!!! Zastanawiam się zawsze nad dwulicowością osób, które z jednej strony uważają się za wierzące i praktykujące, powołują się na zasady wiary i kościoła katolickiego, 'uniwersalną' (czyt. katolicką) moralność, a z drugiej strony bez żadnych oporów, zahamowań i wstydu walą konia, oglądają poronole lub bzykają w związkach (lub bez nich). To szczyt obłudy, a to forum i ten wątek jedynie to obnażają. |
my jesteśmy tylko ludźmi upadamy w grzechu zgadzam się że katolicy są dwulicowi ... ale my popadamy w grzech żeby sie podnieść...
kiedyś było norma że dziewica do ślubu a teraz dziewczyny sie nie szanują... chcą sie bzykac to my ich bzykamy
pozdr
jak cos zapraszam na priv ... | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 |
|
| | kgdynia napisał/a: | | kiedyś było norma że dziewica do ślubu a teraz dziewczyny sie nie szanują... chcą sie bzykac to my ich bzykamy |
ale czy to nie jest tak, że to wy faceci namawiacie je do tego bzykania???
a poza tym skoro wam wolno sie bzykać przed ślubem, to dlaczego niby dziewczynom nie wolno???
i jeszcze jedno! To nie jest tak, że się nie szanują. Sex może nie jest najważniejszy, ale jest ważny w zwiazku, więc jak do cholery jasnej mamy wiedzieć czy "ten" jest tym jedynym i niepowtarzalnym? | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 |
|
| | axa napisał/a: | | kgdynia napisał/a: | | kiedyś było norma że dziewica do ślubu a teraz dziewczyny sie nie szanują... chcą sie bzykac to my ich bzykamy |
a poza tym skoro wam wolno sie bzykać przed ślubem, to dlaczego niby dziewczynom nie wolno???
i jeszcze jedno! To nie jest tak, że się nie szanują. Sex może nie jest najważniejszy, ale jest ważny w zwiazku, więc jak do cholery jasnej mamy wiedzieć czy "ten" jest tym jedynym i niepowtarzalnym? |
w 100 % zgadzam się z Axa
Ludzie nadal uważają że faceci mogą robić różne rzeczy a jak kobieta to zrobi to już jest źle.
I dla mężczyzn i dla kobiet seks jest istotny. Więc powinno być równo uprawnienie i takie samo ocenianie!!! | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 |
|
| | axa napisał/a: | | kgdynia napisał/a: | | kiedyś było norma że dziewica do ślubu a teraz dziewczyny sie nie szanują... chcą sie bzykac to my ich bzykamy |
odp : wy nas prawujecie i nas zachęcacie a na nas to działa
2.to czemu nam ulegacie boicie sie ze was zostawimy jak mam nie dacie ?
a kto to powiedział ze nam wolno
i jeszcze jedno! To nie jest tak, że się nie szanują. Sex może nie jest najważniejszy, ale jest ważny w zwiazku, więc jak do cholery jasnej mamy wiedzieć czy "ten" jest tym jedynym i niepowtarzalnym? |
a od kiedy to sie sprawdza ze to jest ten ? przez sex co oceniacie nas po naszych penisach czy jakim jesteśmy kochankami ? związku sie nie buduje na sexsie tylko na miłości i zaufaniu i innych sprawach ... | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 |
|
| | Nie powiedziałam, że was sprawdzamy w ten sposób, ale że seks jest ważny w związku. Czy ty związałbyś się na zawsze z dziewczyną, która byłaby beznadziejna w łóżku i niezaspokajałaby twoich potrzeb? A to, że my was zachęcamy jest kompletną bzdurą, bo często to wy faceci pachniecie i wyglądacie w taki sposób, że ciężko się powstrzymać. | |
| |
 |
| |