| Na Waleta na Plaży |
| Autor | Wiadomość |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | kąpiel nago jest całkiem OK, kapalem sie tak ze znajomymi w jeziorze na Mazurach wieczorem. Co do plaz dla naturystow to na polskim wybrzezu słyszalem o kilku. W Kryspinowie k. Krakowa tez jest wydzielona taka plaza, ale jeszcze nie bylem | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| A w Warszawie lub okolicach ktoś wie gdzie jest taka plaża dla nudystów. Dzięki | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | Vassil ja kiedys szukalem za pomoca google,odrazu wyswietlilo wszytskie w Polsce takze moze uzyj wyszukiwarki. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | Fantom17 ja kiedyś szukałem za pomocą google różnych rzeczy szukałem i co? Ja pytam się na forum, bo chcę uzyskać fachowe i sprawdzone informacje. Jak ktoś był to znaczy, że sprawdzone!!! | |
| |
 |
lukas306 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007 |
|
| W warszawie słyszałem o 3 plażach naturystycznych, ale byłem tylko na jednej. Plaza naturystyczna znajduje sie na samym koncu ulicy Sitowie, tam gdzie piaskarnia, ktora trzeba przejsc, a za nia w strone Wisly, przez zwykle plytki kanal na wyspe i na wyspie od strony wisly jest piekna, piaszczysta plaza. Uwaga: ostatnio zalali piaskranie i doprowadzili do niej bardzo szeroki nala z wisly, ale na szczescie idzie on naokolo, takze nadal da sie przejsc przez piaskarnie kierujac sie w jej polozona blizej Wisly czesc.
Z miasta mozna dojechac autobusami 146 i 142 oraz 702. Polecam dojazd z centrum kolejka Otwocką na stacje Falenica, stamtad 1 przystanek ( albo piechota) na petle Falenica, na ktorej staja 142 i 146 i tymi autobusami 6 przystankow. Trzeba wysiasc na przystanku ogorkowa ( na zadanie) i cofnac sie 100m do ulicy Sitowie. Z przystanku na plaze da sie dojsc w 10 minut.
Plaza jest szeroka, piaszczysta, spokojnie moze sie tam opalac nawet z kilkaset par. Ludzie sa mili, sa cale malzenstwa z dziecmi.
Jesli jedziecie samochodem to mozna go zostawic pod piaskarnia, albo za drobna oplata dla stroza na terenie piaskarni, jesli boicie sie zlodziei.
Południowa część plaży uznawana jest za plaże dla homoseksualistów, natomiast północna jest dla hetero. | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 |
|
| | No ja Poelcam GDAŃSK STOGI, jak sie idzie brzegiem w prawa strobne za jakieś 2-3 km robi się naga plaża, ja chodzę lasem do wejście 22 i tam wchodze, bo lasem w upalne lato przyjemnioej niż piaskiem. | |
| |
 |
rudicek 
Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 20 Skąd: mam to wiedziec? | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| Ja jeszcze nie byłem bo w mojej okolicy takiej nie ma Ale może kiedyś... | |
| |
 |
axa 
Dołączyła: 22 Cze 2007 Posty: 64 Skąd: za gorami, za lasami | Wysłany: Nie 07 Paź, 2007 |
|
| | Vassil napisał/a: | | A w Warszawie lub okolicach ktoś wie gdzie jest taka plaża dla nudystów. Dzięki |
Ale chcesz tam iść po to, żeby się poopalać, czy tylko popatrzeć?
| cobi79 napisał/a: | | No ja Poelcam GDAŃSK STOGI, jak sie idzie brzegiem w prawa strobne za jakieś 2-3 km robi się naga plaża, ja chodzę lasem do wejście 22 i tam wchodze, bo lasem w upalne lato przyjemnioej niż piaskiem. |
jak dla mnie Stogi to straszny syf | |
| |
 |
end Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 |
|
| | Raz mi sie to zdarzylo. Gdy bylem w liceum z paczką pojechalismy nad jeziorko i w nocy urzadzilismy sobie kąpiel nago:) fajnie i przyjemnie chociaz bylo na tyle ciemno, ze nikt nie widzial innych. Plus dla wstydliwych:) | |
| |
 |
Nox2 
Wiek: 42 Dołączył: 02 Lut 2007 Posty: 68 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 |
|
| Ja bym schęcia poszedł na taka plażę ale obawiam się, że przez pierwsze 30 min mój penis wyglądałby jak świeczka | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 |
|
| | Duzo razy sie kapalem nago nad jeziorem np jak wypdal jakis niezaplanowany wypad i jak niebylo majtek na przebranie to na golasa zeby pozniej miec suche majty.nikt sie nie wstydzil bo we wodzie i tak nie widac;p musze sprobowac sexu we wodzie | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 |
|
| | mateusssz napisał/a: | | Duzo razy sie kapalem nago nad jeziorem np jak wypdal jakis niezaplanowany wypad i jak niebylo majtek na przebranie to na golasa zeby pozniej miec suche majty.nikt sie nie wstydzil bo we wodzie i tak nie widac;p musze sprobowac sexu we wodzie |
ZGADZAM SIE WSZYSCY MAJA JAKIEŚ FIUTA CZY MAŁY CZY DUŻY ALE JEST i niema co sie ukrywać /....
sex pod wolda super sprawa | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| [quote]ZGADZAM SIE WSZYSCY MAJA JAKIEŚ FIUTA CZY MAŁY CZY DUŻY ALE JEST
zgadzam sie przecież to nie twoja wina, że on ma wiekszego, tak najwidoczniej masz zapisane w genach | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| nie powinnismy sie wstydzic tego coi tak nie jest zalezne od nas:)
Takie plaze sa fajne:D | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| nie powinniśmy się wstydzić tego co mamy między nogami!!!
Powinniśmy być z tego dumni, niezależnie czy mamy 10, 15, czy też 20 cm.
Jeżeli komuś się nie podoba nasz penis, niech nie patrze
A po drugie, samo hasło : "Na waleta na plaży" - polega na kąpieli na nago na plaży, więc nie ma się czego wstydzić a jedynie rozkoszować z dobrej zabawy | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
| |