Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Na Waleta na Plaży
Autor Wiadomość
luter 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

kąpiel nago jest całkiem OK, kapalem sie tak ze znajomymi w jeziorze na Mazurach wieczorem. Co do plaz dla naturystow to na polskim wybrzezu słyszalem o kilku. W Kryspinowie k. Krakowa tez jest wydzielona taka plaza, ale jeszcze nie bylem

Vassil

A w Warszawie lub okolicach ktoś wie gdzie jest taka plaża dla nudystów. Dzięki :D

Fantom17

Vassil ja kiedys szukalem za pomoca google,odrazu wyswietlilo wszytskie w Polsce takze moze uzyj wyszukiwarki.

penis.com.pl
penilarge krem
Vassil

Fantom17 ja kiedyś szukałem za pomocą google różnych rzeczy szukałem i co? Ja pytam się na forum, bo chcę uzyskać fachowe i sprawdzone informacje. Jak ktoś był to znaczy, że sprawdzone!!!

lukas306

Wysłany: Sob 15 Wrz, 2007   

W warszawie słyszałem o 3 plażach naturystycznych, ale byłem tylko na jednej. Plaza naturystyczna znajduje sie na samym koncu ulicy Sitowie, tam gdzie piaskarnia, ktora trzeba przejsc, a za nia w strone Wisly, przez zwykle plytki kanal na wyspe i na wyspie od strony wisly jest piekna, piaszczysta plaza. Uwaga: ostatnio zalali piaskranie i doprowadzili do niej bardzo szeroki nala z wisly, ale na szczescie idzie on naokolo, takze nadal da sie przejsc przez piaskarnie kierujac sie w jej polozona blizej Wisly czesc.
Z miasta mozna dojechac autobusami 146 i 142 oraz 702. Polecam dojazd z centrum kolejka Otwocką na stacje Falenica, stamtad 1 przystanek ( albo piechota) na petle Falenica, na ktorej staja 142 i 146 i tymi autobusami 6 przystankow. Trzeba wysiasc na przystanku ogorkowa ( na zadanie) i cofnac sie 100m do ulicy Sitowie. Z przystanku na plaze da sie dojsc w 10 minut.

Plaza jest szeroka, piaszczysta, spokojnie moze sie tam opalac nawet z kilkaset par. Ludzie sa mili, sa cale malzenstwa z dziecmi.
Jesli jedziecie samochodem to mozna go zostawic pod piaskarnia, albo za drobna oplata dla stroza na terenie piaskarni, jesli boicie sie zlodziei.
Południowa część plaży uznawana jest za plaże dla homoseksualistów, natomiast północna jest dla hetero.

cobi79

Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007   

No ja Poelcam GDAŃSK STOGI, jak sie idzie brzegiem w prawa strobne za jakieś 2-3 km robi się naga plaża, ja chodzę lasem do wejście 22 i tam wchodze, bo lasem w upalne lato przyjemnioej niż piaskiem.

rudicek 

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   

Ja jeszcze nie byłem bo w mojej okolicy takiej nie ma :( Ale może kiedyś... :D

axa 

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   

Vassil napisał/a:
A w Warszawie lub okolicach ktoś wie gdzie jest taka plaża dla nudystów. Dzięki

Ale chcesz tam iść po to, żeby się poopalać, czy tylko popatrzeć?

cobi79 napisał/a:
No ja Poelcam GDAŃSK STOGI, jak sie idzie brzegiem w prawa strobne za jakieś 2-3 km robi się naga plaża, ja chodzę lasem do wejście 22 i tam wchodze, bo lasem w upalne lato przyjemnioej niż piaskiem.

jak dla mnie Stogi to straszny syf

end

Wysłany: Pią 12 Paź, 2007   

Raz mi sie to zdarzylo. Gdy bylem w liceum z paczką pojechalismy nad jeziorko i w nocy urzadzilismy sobie kąpiel nago:) fajnie i przyjemnie chociaz bylo na tyle ciemno, ze nikt nie widzial innych. Plus dla wstydliwych:)

Nox2 

Wysłany: Nie 14 Paź, 2007   

Ja bym schęcia poszedł na taka plażę ale obawiam się, że przez pierwsze 30 min mój penis wyglądałby jak świeczka :lol:

mateusssz 

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007   

Duzo razy sie kapalem nago nad jeziorem np jak wypdal jakis niezaplanowany wypad i jak niebylo majtek na przebranie to na golasa zeby pozniej miec suche majty.nikt sie nie wstydzil bo we wodzie i tak nie widac;p musze sprobowac sexu we wodzie

kgdynia 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   

mateusssz napisał/a:
Duzo razy sie kapalem nago nad jeziorem np jak wypdal jakis niezaplanowany wypad i jak niebylo majtek na przebranie to na golasa zeby pozniej miec suche majty.nikt sie nie wstydzil bo we wodzie i tak nie widac;p musze sprobowac sexu we wodzie

ZGADZAM SIE :D WSZYSCY MAJA JAKIEŚ FIUTA :D CZY MAŁY CZY DUŻY ALE JEST :D i niema co sie ukrywać /....

sex pod wolda super sprawa :D

Alex-sex 

Wysłany: Wto 30 Paź, 2007   

[quote]ZGADZAM SIE :D WSZYSCY MAJA JAKIEŚ FIUTA :D CZY MAŁY CZY DUŻY ALE JEST :D
zgadzam sie przecież to nie twoja wina, że on ma wiekszego, tak najwidoczniej masz zapisane w genach :P

penis.com.pl
bathmate
stefek11 

nie powinnismy sie wstydzic tego coi tak nie jest zalezne od nas:)
Takie plaze sa fajne:D

Ile jest dróg do jednego celu??

Julcio 

nie powinniśmy się wstydzić tego co mamy między nogami!!!
Powinniśmy być z tego dumni, niezależnie czy mamy 10, 15, czy też 20 cm.
Jeżeli komuś się nie podoba nasz penis, niech nie patrze :)
A po drugie, samo hasło : "Na waleta na plaży" - polega na kąpieli na nago na plaży, więc nie ma się czego wstydzić a jedynie rozkoszować z dobrej zabawy :)

Odpowiedz do tematu