Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z oddawaniem moczu
Autor Wiadomość
anom

Wysłany: Nie 12 Sie, 2007   Problem z oddawaniem moczu

Witam. Mam problem z sikaniem. Kiedy oddaje mocz leci on poprostu w dół. Nie moge sikać przed siebie, leci on poprostu w dół tak jakby nie było ciśnienia. Czasem musze napinać mieśnie brzucha żeby troche zwększyć ciśnienie. Zauważyłem też pogorszenie popędu seksualnego. Mam to już od dłuższego czasu. Byłem niedawno u urloga i przepisał mi tabletki TRIMESAN. Mówi że jeśli nie pomogą czeka mnie zabieg na "ziarnkowanie" czy coś takiego. Podejrzewa zwężenie cewki moczowej. Co o tym myślicie? Miał ktoś z was podobny problem?

[ Dodano: Pią 17 Sie, 2007 ]
BUMP!

Prosze o jakąś wypowiedź.

janieja 

Wysłany: Sro 03 Paź, 2007   

Idź do urologa, to będzie najlepsze. Może coś z prostatą, może za wąska cewka moczowa, może jakaś inna przeszkoda. Najlepiej idź do urologa. On zrobi Ci takie badanie które zbada jakie jest ciśnienie i w ogóle i później podejmie odpowiednie kroki. Pozdrawiam :)

anom

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007   

janieja napisał/a:
może za wąska cewka moczowa

Właśnie coś takiego podejrzewa. Ale czy wąska cewka moczowa utrudnia wzwód? Od dawna nie miałem pełnego, mocnego wzwodu, sam pół wzwód. Rano już nie ma tego namiociku co kiedyś :(

Miał ktoś wąską cewke moczową albo podobne objawy? A może podejrzewacie coś innego?
Prosze o wszelkie odpowiedzi ;)

penis.com.pl
bathmate
Leo8 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   

coś podobnego mialem w wieku 5 lat a teraz mam przerabane... :cry:
operacja chyba ze cos lagodnijszego

Odpowiedz do tematu