Problem z oddawaniem moczu |
Autor | Wiadomość |
anom Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 Problem z oddawaniem moczu |
|
| Witam. Mam problem z sikaniem. Kiedy oddaje mocz leci on poprostu w dół. Nie moge sikać przed siebie, leci on poprostu w dół tak jakby nie było ciśnienia. Czasem musze napinać mieśnie brzucha żeby troche zwększyć ciśnienie. Zauważyłem też pogorszenie popędu seksualnego. Mam to już od dłuższego czasu. Byłem niedawno u urloga i przepisał mi tabletki TRIMESAN. Mówi że jeśli nie pomogą czeka mnie zabieg na "ziarnkowanie" czy coś takiego. Podejrzewa zwężenie cewki moczowej. Co o tym myślicie? Miał ktoś z was podobny problem?
[ Dodano: Pią 17 Sie, 2007 ]
BUMP!
Prosze o jakąś wypowiedź. | |
| |
 |
janieja Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 |
|
| Idź do urologa, to będzie najlepsze. Może coś z prostatą, może za wąska cewka moczowa, może jakaś inna przeszkoda. Najlepiej idź do urologa. On zrobi Ci takie badanie które zbada jakie jest ciśnienie i w ogóle i później podejmie odpowiednie kroki. Pozdrawiam | |
| |
 |
anom Dołączył: 10 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 |
|
| janieja napisał/a: | może za wąska cewka moczowa |
Właśnie coś takiego podejrzewa. Ale czy wąska cewka moczowa utrudnia wzwód? Od dawna nie miałem pełnego, mocnego wzwodu, sam pół wzwód. Rano już nie ma tego namiociku co kiedyś
Miał ktoś wąską cewke moczową albo podobne objawy? A może podejrzewacie coś innego?
Prosze o wszelkie odpowiedzi | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Leo8 Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 42 Skąd: Płock | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 |
|
| coś podobnego mialem w wieku 5 lat a teraz mam przerabane...
operacja chyba ze cos lagodnijszego | |
| |
 |
|