| problem nie moge schować żołędzia!!! | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | baro2zx 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007   problem nie moge schować żołędzia!!! |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam mam mały problem.....zawsze miałem wrażliwego żołędzia. i w czasie kiedy stał nie mogłem zdiąć skórki.
 kiedy był w spoczynku mogłem bez problemu to robic.
 wczoraj przespałem się z dziewczyną (seks oralny) i kiedy mi stał ,żołądz w połowie wyszedł na zewnątrz....po seksie zauważyłem ze nie moge schować go z powrotem....
 jest to bardzo nie wygodne ponieważ cuągle przeciera mi się w spodiach.....a mam wrażliwego...co mam zrobić
  ??? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | miked   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 |   
 |                                              | to ciągle Ci stoi? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | baro2zx 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 |   
 |                                              | nie..ale nawet jak jest w spoczynku nie daje rady   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                              | Zamocz go do wody. Wejdź do wanny i w wodzi na wiotkim penisie wciągnij z powrotem.  A następnym razem niechaj kobieta przy sexie oralnym wciągnie go ustami i po kłopocie. |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | axa   

|                                              | jeśli w wannie nie pomoże, to proponuję żelik nawilżający |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | przemeq 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 |   
 |                                              | Pewnie napletek tak ci się rozciągnął, że wychodzi z pod niego żołądź. Po kilku dniach powinno wrócić do normy. Miałem taki sam problem. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | stricker07   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 14 Paź, 2007 |   
 |                                              | Moim zdaniem mógłbyś sie udać z tym do Urologa  To napletek jest za ciasny i u urologa za pomocą małego zabiegu który jest darmowy i czeka sie tydzień poluzuje Ci ten napletek i będzie schodził gładziutko jak po maśle  Jedyne utrudnienie to 2 miesiące celibatu po zabiegu ale opłaca sie. Zobaczyć po 2 miesiącach swojego małego w pełnej krasie a nie przez napletek jak do tej pory To wielkie szczęście   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | kaopatkaj   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 |   
 |                                              | według mnie posłuchałbym się na początku kolegi BASF'a. Też przez to przeszedłem i pamiętam, że woda pomogła, ewentualnie machałem jeszcze na boki moim wacusiem, aż skórka sama wskoczyła na swoje miejsce
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |