pompka - pomocy!!!!! |
Autor | Wiadomość |
g.j7 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 pompka - pomocy!!!!! |
|
| http://dyskrecja.pl/sklep.php/p1996-Pompka-Mythos.html
witam pomocy!!!!
kupiłem tą o to pompkę i jest problem. Nie pompuje, nie wysysa powietrza. W środku jest silikonowy rękaw który w niczym nie pomagam. Przecież nie mogę robić nic źle. Wkładam penisa, pompka dotyka ciała, naciskam gruszkę i nic. O co z tym chodzi, powiedzcie proszę | |
| |
 |
newuser Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 4 Skąd: city | Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007 |
|
| sprawdz czy masz zakrecony zaworek i czy nie ma jakis pekniec na kloszu (nawet malutkich) | |
| |
 |
tofff Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 12 | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| sprawdz pękniecia... sproboj wyssac powietrze samemu. Jak zasysa i nie uchodzi to jest dobrze wszystko.. nawet taka malutka kreseczka na cylindrze moze byc peknieciem, a nie uszzcelniona wypusci cale powietrze pod cisnieniem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 |
|
| ja sobie zrobilem pompke z metalowego termosu (stal nierdzewna) i rurki od akwarium i nei mam zadnych problemow z obsluga heheh.. dziala idealnie bo sam wysysam powietrze , sam sobie reguluje a jak jest potrzeba to blyskawicznie puszczam wezyk i cisnienie w sekunde wraca do normy i to wszystko za 0 zł :D:D w dodatku nei musze si ekrepowac ze ktos znajdzie u mnei w szafie ta moja pompke.. w koncu to zwykly termos z dziora w spodzie hehe :D | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
amadeus Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 44 | Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007 |
|
| Penis musi być zwilżony w miejscu styku z uszczelka gumową. Wystarczy to miejsce dobrze naślinić i pompować energicznie. Musi stanąć do maksymalnego rozmiaru!. | |
| |
 |
seweryn1985 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 1 Skąd: irlandia | Wysłany: Pią 14 Mar, 2008 |
|
| hej musisz ogolis loniaki a potep okleic tasmom wystajaca czesc gumki wtedy powjetsze bedzie inaczej ciagnac | |
| |
 |
|