Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pompka - pomocy!!!!!
Autor Wiadomość
g.j7

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   pompka - pomocy!!!!!

http://dyskrecja.pl/sklep.php/p1996-Pompka-Mythos.html

witam pomocy!!!!
kupiłem tą o to pompkę i jest problem. Nie pompuje, nie wysysa powietrza. W środku jest silikonowy rękaw który w niczym nie pomagam. Przecież nie mogę robić nic źle. Wkładam penisa, pompka dotyka ciała, naciskam gruszkę i nic. O co z tym chodzi, powiedzcie proszę

newuser 

Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007   

sprawdz czy masz zakrecony zaworek i czy nie ma jakis pekniec na kloszu (nawet malutkich)

tofff

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

sprawdz pękniecia... sproboj wyssac powietrze samemu. Jak zasysa i nie uchodzi to jest dobrze wszystko.. nawet taka malutka kreseczka na cylindrze moze byc peknieciem, a nie uszzcelniona wypusci cale powietrze pod cisnieniem

penis.com.pl
masturbator
marcin060685 

Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007   

ja sobie zrobilem pompke z metalowego termosu (stal nierdzewna) i rurki od akwarium i nei mam zadnych problemow z obsluga heheh.. dziala idealnie bo sam wysysam powietrze , sam sobie reguluje a jak jest potrzeba to blyskawicznie puszczam wezyk i cisnienie w sekunde wraca do normy :D i to wszystko za 0 zł :D :D:D w dodatku nei musze si ekrepowac ze ktos znajdzie u mnei w szafie ta moja pompke.. w koncu to zwykly termos z dziora w spodzie hehe :D :D

amadeus

Wysłany: Sro 19 Wrz, 2007   

Penis musi być zwilżony w miejscu styku z uszczelka gumową. Wystarczy to miejsce dobrze naślinić i pompować energicznie. Musi stanąć do maksymalnego rozmiaru!.

seweryn1985 

Wysłany: Pią 14 Mar, 2008   

hej musisz ogolis loniaki a potep okleic tasmom wystajaca czesc gumki wtedy powjetsze bedzie inaczej ciagnac

Odpowiedz do tematu