Golicie czy nie??? |
Autor | Wiadomość |
ssooss Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 1 Skąd: z nikad | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| a ja sie gole wsedzie gdzio sie da oprocz nog: pach, krok i klate mam zawsze wygolona. w koncu nie jestesmy malpami tylko ludzmi po co nam zbredna siersc;) | |
| |
 |
Kilek Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 41 Skąd: ze wsząd | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| W końcu pochodzimy od małp a o mały włos byśmy nie zostali bananami | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| Jezeli o mnie chodszi to gole jak mam wiecej czasu a tak to tylko skracam... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| 3 minuty dłużej w wannie nie zbawią. Do tego pod pachami też. Ja ryja nie golę od roku i rzeczywiście zaczynam wyglądać jak Talib, ale nie zamierzam śmierdzieć. Poza tym włosy łonowe, niezależnie od płci, po prostu wywołują odruchy wymiotne u większości ludu | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| roojek napisał/a: | Ja ryja nie golę od roku i rzeczywiście zaczynam wyglądać jak Talib |
Po sposobie Twego pisania aż dziw, że już Ci rosną włosy na Twarzy. Ja zawsze myślałem że określenie "ryj" jako ludzką twarz jest obraźliwe. Przynajmniej tutaj zachowaj trochę kultury. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|