Golicie czy nie??? |
Autor | Wiadomość |
allegro91 [Usunięty] | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 Golicie czy nie??? |
|
| Mam pytanie czy golicie se włosy w kroku??? Jak tak to po jakim czasie orastają??? Czy jeżeli w szkole pod prysznicem bde goły i jak zobaczą moi koledzy że się gole to czy mnie nie wyśmieją??? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| Jak się ogolisz to zobaczysz sam po jakim czasie Ci odrosną. Każdy jest inny. A to czy Cię koledzy wyśmieją to zależy tylko od nich. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| Proste jak obawiasz sie śmiechu kolegów to sobie tylko podstrzyż np.timerem z maszynki do golenia ,Będzie zadbane ale nie ogolone "0" i myślę że koledzy nie wysmieją a zobaczysz bo być może i niektórzy się golą lub podcinają co gorąco polecam teraz szczególnie latem choć nie tylko. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 44 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| BASF masz rację, dołączam sie do twojej wypowiedzi !!
Ja się gole i jest to o wiele bardziej wygodne i higieniczne dla mnie.
Ale to zależy kto co lubi,spróbuj i będziesz wiedział.
W razie czego po tygodniu no 2 ci odrosną. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 17 Sie, 2007 |
|
| tempo wzrostu zależy od człowieka- każdemu inaczej
polecam na początek przystrzyżenie
od golenia możesz mieć krostki | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 35 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 |
|
| mi moja dziewczyna nie pozwala golic mowi ze facet ogolony niemesko wyglada a u nas w szkole wszyscy maja wlosy pozdrawiam | |
| |
 |
m4g1k_ Wiek: 35 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 |
|
| zrobiłem to dwa razy - taka mała odklejka. Rzeczcywiście przez pierwsze dwa dni miałem krostki, a później odrsastające włosy zahaczały mi o bieliznę bo były twarde. Wolę nożyczki | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |
| |
 |
Kilek Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 41 Skąd: ze wsząd | Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 |
|
| Ja sie nie golę ani w kroku ani pod pachami. Moze dlatego, ze wole, zeby wszystko było tak jak to natura stworzyła, heh. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 |
|
| Brody ,wąsów i włosów na głowie też nie gól I chódź jak Talibowie z Awganistanu | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 |
|
| Kilek, natura naturą, higiena higieną a wygląd wyglądem.... | |
| |
 |
Kilek Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 41 Skąd: ze wsząd | Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 |
|
| Ej, ja preferuje nature, na higienę nie narzekam, a co inni mówią o mnie i moim wyglądzie to mnie tak...minimalnie obchodzi | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 19 Sie, 2007 |
|
| Hubertttus napisał/a: | I chódź jak Talibowie z Awganistanu |
Afganistanu | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| Włosów łonowych nie gole . W zasadzie jedyne rzeczy które gole to włosy na głowie i zarost. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Sie, 2007 |
|
| Ja golę się pod pachami ze względu na higienę(a po za tym nielubie ich:D) a w lato łoniaki tez. | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Sro 22 Sie, 2007 |
|
| Ja golę włosy łonowe, bo nie chce by moja dziewczyna podczas orala wyjmowała sobie włosy zza zębów. Wcześniej nie goliłem, ale od pewnego czasu to robię i nie zamierzam wracac do dłuższych niż na powiedzmy 3 minimetry | |
| |
 |
|