| EMO ---> chłopcy / dziewczyny |
| Autor | Wiadomość |
alan18 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: poznan | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 EMO ---> chłopcy / dziewczyny |
|
| E M O
słyszłem ze tną sie zyletkami .........
kim oni sa .............
jakie sa ich poglady ..........................
skad sie wzieli ..............................................
| |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| Bardzo tajemniczy temat i post. Nakreśl nam troszkę więcej aby było wiadomo o co chodzi | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
alan18 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: poznan | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| EMO jest to całkiem nowa subkultura , ktora mozna coraz to czesciej zauwazyc na ulicach naszych miast ............
Są to ludzie zamknieci w sobie ............
No i myslałem ze ktoś mi przybliży bardziej ich historie .........
Myslałem ze znajdzie sie jakis emowiec na tej stronie............... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| | http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_(ludzie) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
alan18 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: poznan | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| no czytalem nonsensopedie ..............
osmieszenie emo .............
faktycznie sa załosni TROCHE ............ | |
| |
 |
juicy7 
Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: USA | Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 |
|
| Ciekawy opis na temat EMO, hehe . Szczerze mówiąc oni są śmieszni, podcinać żyły bo nikt mnie nie kocha, albo zabijać się bo mam penisa wielkości 10 cm w zwodzie (był taki gościu, może pamiętacie jeszcze te posty). Patrząc z innej strony w większości przypadków, wiele ludzi którzy nie są tacy jak większość są według większości dziwni. Np. jeżeli większość ludzi na tym świecie byliby homoseksualistami, to według nich byłoby dziwne jak by para (kobieta i męszczyzna) zawarła związek małżeński. To jest moje zdanie na ten temat. | |
| |
 |
alan18 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: poznan | Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 |
|
| | POPIERAm wypowiedz pana powyzej ........ | |
| |
 |
CheshireCat 
Wiek: 39 Dołączył: 27 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| sorry znacie jakiś emo prawdziwych?:> OSOBIŚCIE
to ludzie którzy uwielbiają sie bawić, śmiać i wygłupiać a to ze na pokaż robią z siebie "mhocznych różowo-czarnych" to inna bajka
ja uważam ze część z nich jest nawet sexy (zarówno lasek jak i chłopaków)
SAM NIE JESTEM EMO I NIE LUBIE ZA BARDZO MUZYKI Z KTÓRĄ SIĘ UTOżSAMIAJą!!! (tak gwoli jasności ) | _________________
 | |
| |
 |
alan18 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 25 Skąd: poznan | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| A ja właśnie znam kilka EMOWCOW .......... dziewczyny emo sa bardzo ładne .........
ale ich styl i poglady = tragedia ........... | |
| |
 |
miked Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 57 Skąd: inąd | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| | Chyba pseudo emo ?! Ci ludzie nic nie wiedzą o tej kulturze i próbują się lansować, chociaż tak naprawdę dużo wiedzą, chcą być 'funky jazzy cool'. Powinni sie zapoznac z ta subkultura, bo przyodzianie czach i jaskrawych kolorow nie czyni czlowieka emo, w ogole smieszne jest to, co u nas sie dzieje z tym. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| szczerze mówiąc to ja w ogóle nie rozumiem subkultur
jak mam ochotę zakładam czapeczkę i dresik innego dnia ubiorę się na czarno i pójdę na koncert rockowy na imprezę na miasto mini i szpileczki a do szkoły dżinsy i jakaś koszulka i co w tym złego?? dla mnie nic kocham muzykę i w każdym gatunku jest coś dla mnie a jak jestem np. na weselu to i przy disco polo potrafię balować do rana | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
macieks 
Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 31 Skąd: fsadfsdfsd | Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 |
|
| | paulinka napisał/a: | szczerze mówiąc to ja w ogóle nie rozumiem subkultur
|
To jest bardzo rozległy i skomplikowany temat... Subkultura nie polega na ubieraniu się w konkretny sposób, tylko na poglądach. To, że ktoś założy czarne spodnie, bluzę Behemotha i pieszczochę nie czyni go metalem, tak samo noszenie dresów nie czyni człowieka dresiarzem... Punki są anarchistami w różnych postaciach, metale pragną jedności i braterstwa metalheadów, hippisi - każdy wie, itd. itp.
Emo uważają sie za niezrozumianych przez społeczeństwo, wrażliwych, cichych i nieśmiałych. W Polsce ta subkultura jest potwornie wypaczona przez głupie dzieci, którym imponuje tylko ubiór... Żałosne, ale prawdziwe. Co nie zmienia faktu, że ta subkultura nawet w oryginalnej wersji jest co najmniej żałosna... jak ktoś jest nieśmiały i skryty to nie okazuje tego malując paznokcie na czarno, robiąc durny makijaż i czesząc farbowane włosy "na grzywkę"... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
franek2000 Wiek: 34 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 16 Skąd: Nikad | Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007 |
|
| | Ja znam emo ale to jest parodia te czaszki czarny makijaz albo roshofy jak to oni pisza. Porazka i jeszcze dziewczyny z obsesja na grzywke. !!!!! <lol2> | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 |
|
| | Haha jestem tolerancyjny ale to troche mnie smieszy.Ale jak kto woli i niczego nie zabraniam:D:D:D:D::D:D | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
| |