Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     EMO ---> chłopcy / dziewczyny
Autor Wiadomość
alan18 

Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007   EMO ---> chłopcy / dziewczyny

E M O
słyszłem ze tną sie zyletkami .........
kim oni sa .............
jakie sa ich poglady ..........................
skad sie wzieli ..............................................

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

paulinka 

Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007   

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

BASF 

Bardzo tajemniczy temat i post. Nakreśl nam troszkę więcej aby było wiadomo o co chodzi :)

penis.com.pl
viamax
alan18 

EMO jest to całkiem nowa subkultura , ktora mozna coraz to czesciej zauwazyc na ulicach naszych miast ............

Są to ludzie zamknieci w sobie ............

No i myslałem ze ktoś mi przybliży bardziej ich historie .........
Myslałem ze znajdzie sie jakis emowiec na tej stronie...............

paulinka 

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_(ludzie)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

alan18 

no czytalem nonsensopedie ..............
osmieszenie emo .............
faktycznie sa załosni TROCHE ............

juicy7 

Ciekawy opis na temat EMO, hehe :mrgreen: . Szczerze mówiąc oni są śmieszni, podcinać żyły bo nikt mnie nie kocha, albo zabijać się bo mam penisa wielkości 10 cm w zwodzie (był taki gościu, może pamiętacie jeszcze te posty). Patrząc z innej strony w większości przypadków, wiele ludzi którzy nie są tacy jak większość są według większości dziwni. Np. jeżeli większość ludzi na tym świecie byliby homoseksualistami, to według nich byłoby dziwne jak by para (kobieta i męszczyzna) zawarła związek małżeński. To jest moje zdanie na ten temat.

alan18 

Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007   

POPIERAm wypowiedz pana powyzej ........

CheshireCat 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

sorry znacie jakiś emo prawdziwych?:> OSOBIŚCIE
to ludzie którzy uwielbiają sie bawić, śmiać i wygłupiać ;) a to ze na pokaż robią z siebie "mhocznych różowo-czarnych" to inna bajka
;) ja uważam ze część z nich jest nawet sexy (zarówno lasek jak i chłopaków) ;)
SAM NIE JESTEM EMO I NIE LUBIE ZA BARDZO MUZYKI Z KTÓRĄ SIĘ UTOżSAMIAJą!!! (tak gwoli jasności ;) )

alan18 

A ja właśnie znam kilka EMOWCOW .......... dziewczyny emo sa bardzo ładne .........
ale ich styl i poglady = tragedia ...........

miked 

Chyba pseudo emo ?! Ci ludzie nic nie wiedzą o tej kulturze i próbują się lansować, chociaż tak naprawdę dużo wiedzą, chcą być 'funky jazzy cool'. Powinni sie zapoznac z ta subkultura, bo przyodzianie czach i jaskrawych kolorow nie czyni czlowieka emo, w ogole smieszne jest to, co u nas sie dzieje z tym.

paulinka 

szczerze mówiąc to ja w ogóle nie rozumiem subkultur

jak mam ochotę zakładam czapeczkę i dresik innego dnia ubiorę się na czarno i pójdę na koncert rockowy na imprezę na miasto mini i szpileczki a do szkoły dżinsy i jakaś koszulka i co w tym złego?? dla mnie nic kocham muzykę i w każdym gatunku jest coś dla mnie a jak jestem np. na weselu to i przy disco polo potrafię balować do rana :)

macieks 

paulinka napisał/a:
szczerze mówiąc to ja w ogóle nie rozumiem subkultur

To jest bardzo rozległy i skomplikowany temat... Subkultura nie polega na ubieraniu się w konkretny sposób, tylko na poglądach. To, że ktoś założy czarne spodnie, bluzę Behemotha i pieszczochę nie czyni go metalem, tak samo noszenie dresów nie czyni człowieka dresiarzem... Punki są anarchistami w różnych postaciach, metale pragną jedności i braterstwa metalheadów, hippisi - każdy wie, itd. itp.

Emo uważają sie za niezrozumianych przez społeczeństwo, wrażliwych, cichych i nieśmiałych. W Polsce ta subkultura jest potwornie wypaczona przez głupie dzieci, którym imponuje tylko ubiór... Żałosne, ale prawdziwe. Co nie zmienia faktu, że ta subkultura nawet w oryginalnej wersji jest co najmniej żałosna... jak ktoś jest nieśmiały i skryty to nie okazuje tego malując paznokcie na czarno, robiąc durny makijaż i czesząc farbowane włosy "na grzywkę"...

penis.com.pl
viamax
franek2000 

Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007   

Ja znam emo ale to jest parodia te czaszki czarny makijaz albo roshofy jak to oni pisza. Porazka i jeszcze dziewczyny z obsesja na grzywke. !!!!! <lol2>

stefek11 

Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007   

Haha jestem tolerancyjny ale to troche mnie smieszy.Ale jak kto woli i niczego nie zabraniam:D:D:D:D::D:D

Ile jest dróg do jednego celu??

Odpowiedz do tematu