Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     wysokość wytrysków
Autor Wiadomość
michal135

Wysłany: Sro 29 Sie, 2007   wysokość wytrysków

Czy możliwe są wytryski sięgające 1 a może 2 metrów wzwyż? a w dal? Jakie macie doświadczenia z takimi sprawami? Mój rejkord to ok. 80 cm do góry, waląc konia na łózku.

miked 

Wysłany: Sro 29 Sie, 2007   

co za temat : /

tomek333 

Wysłany: Sro 29 Sie, 2007   

miked napisał/a:
co za temat : /
Nie musi się Tobie podobać temat nie masz ochoty nie odpoiwadaj.Jeezeli znasz lepszy temat to zapodaj.

penis.com.pl
orgasm contol
derwish 

Wysłany: Czw 30 Sie, 2007   

nie zawsze ale jezeli mam dosc mocny wytrysk to okolo 80cm w dal i jakies moze 30 w zwyz

stefek11 

ja w gore moze 20 cm.W dal to nie sprawdzalem:D

Ile jest dróg do jednego celu??

BASF 

Racja! Tamat beznadziejny. W potoku różnych tematów niektórzy userzy już nie mają czego wymyślać.

michal135

BASF napisał/a:
Racja! Tamat beznadziejny. W potoku różnych tematów niektórzy userzy już nie mają czego wymyślać.

Niektórym ludziom marzy się chyba komuna. Wtedy były jedynie słuszne tematy. Kochani to se ne vrati.
Macie myszkę i klawiaturę i tym wybieracie, co was interesuje. Jeśli mnie nie interesują np. wyścigi konne, to nie wchodzę na takie strony, ale jednocześnie nie krytykuje ludzi, którzy lubią tę tematykę.
Szkoda, że w naszym narodzie tyle jeszcze z homo sovietikusa pozostało.....

qtasek 

Wysłany: Pią 31 Sie, 2007   

Ja tam raczej nie szaleje z odległoscia czy wysokoscią ...pewnie jakieś max 20-25 cm nie wiecej chyba że bym długo nie walił.

mateusssz 

ja raz mialem taki mocny wytrysk co wycieralem sperme z telewizora ktory byl w odleglosci okolo 2 m ale to tylko raz a zazwyczaj albo wyplywa albo jakies 10 cm

BASF 

michal135 napisał/a:
Niektórym ludziom marzy się chyba komuna. Wtedy były jedynie słuszne tematy. Kochani to se ne vrati.

Jaka komuna??? O czym tu do mówisz. Napisałem, że pytanie jest idiotyczne dlatego, że tak je odebrałem. To jest tak samo jak zapytałbyś na forum motoryzacyjnym pytanie typu:

Napiszcie ile macie powietrza w kołach swoich samochodów.

michal135

Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007   

BASF napisał/a:
michal135 napisał/a:

Jaka komuna??? O czym tu do mówisz. Napisałem, że pytanie jest idiotyczne dlatego, że tak je odebrałem. To jest tak samo jak zapytałbyś na forum motoryzacyjnym pytanie typu:

Napiszcie ile macie powietrza w kołach swoich samochodów.

Następny mądry inaczej wszystkowiedzący. Kim człowieku jesteś żeby publicznie oceniać i decydować co jest głupie, a co mądre? Kto ci dał taką moc? Takie wpisy nieodnoszące się do tematu wątku powinny być usuwane. Nie interesuje mnie, co myślisz o pytaniu. Zachowaj to dla siebie. Załóż swój "mądrzejszy" wątek, a ja się nie będą tam wypowiadał, czy mi się podoba czy nie. Bo kulturalny człowiek takie rzeczy zachowuje dla siebie, a nie się publicznie wydziera, że mu się nie podoba. Nie jesteś królem, żeby decydować co ma być, a co nie. A tezę o komunie podtrzymuję. To ona nauczyła ludzi takiego myślenia i braku tolerancji dla troszkę innego światpoglądu, niż mój jedynie słuszny.

BASF 

Chłopczyku, po to jest Forum by wypowiadać na nim swoje opinie. Czyż nie?? A opinie wyrażać mogę zawsze i wszędzie. Ważne, że kulturalnie. Na to pozawala mi Konstytucja RP.
Po za tym się nie wydzieram. Zabolało Cię, że ktoś ma inną opinię na ten temat. Nie przywykłeś chyba do krytyki. Może w domu zawsze Cię chwalono i głaskano po główce za każdy Twój ruch. Dla mnie pytanie jest idiotyczne.

P.S. Jest to mój ostatni wpis w tym temacie :!:

michal135

BASF napisał/a:
Chłopczyku, po to jest Forum by wypowiadać na nim swoje opinie. Czyż nie?? A opinie wyrażać mogę zawsze i wszędzie. Ważne, że kulturalnie. Na to pozawala mi Konstytucja RP.
Po za tym się nie wydzieram. Zabolało Cię, że ktoś ma inną opinię na ten temat. Nie przywykłeś chyba do krytyki. Może w domu zawsze Cię chwalono i głaskano po główce za każdy Twój ruch. Dla mnie pytanie jest idiotyczne.

P.S. Jest to mój ostatni wpis w tym temacie :!:

No tak, każda gęś będzie gęgać po swojemu. Zrozum "znawco" Konstytucji RP, że nikt ci nie broni krytykować niczego jako tako, tylko istnieje tzw. kultura i przyzwoitość. Ja także mam prawo napisać, że nick BASF jest dla mnie snobistyczny, "odpustowy", małotwórczy, gdyż małpuje nazwę firmy. Ale po co mam to robić? Mam do tego prawo, ale po co? To jest forum tematyczne, w którym odpowiada się na konkretnie postawione pytania. Ocenianie jest złe, gdyż burzy to forum. Powtarzam, nikt cię nie upoważnił ani nie dał takiej władzy, by krytykować całokształtowo. To nie jest tematem tego forum, rozumiesz? Tu wpisujemy się na temat, a nie " o pogodzie".
PS. A może masz kompleksy odnośnie wytrysków i masz wykapy a nie wytryski i dlatego tak zabolało? Nic się z powietrza nie bierze.

penis.com.pl
viamax
Odpowiedz do tematu