| wysokość wytrysków |
| Autor | Wiadomość |
michal135 Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 9 | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 wysokość wytrysków |
|
| | Czy możliwe są wytryski sięgające 1 a może 2 metrów wzwyż? a w dal? Jakie macie doświadczenia z takimi sprawami? Mój rejkord to ok. 80 cm do góry, waląc konia na łózku. | |
| |
 |
miked Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 57 Skąd: inąd | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| | co za temat : / | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Sro 29 Sie, 2007 |
|
| | miked napisał/a: | | co za temat : / | Nie musi się Tobie podobać temat nie masz ochoty nie odpoiwadaj.Jeezeli znasz lepszy temat to zapodaj. | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| | nie zawsze ale jezeli mam dosc mocny wytrysk to okolo 80cm w dal i jakies moze 30 w zwyz | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| | ja w gore moze 20 cm.W dal to nie sprawdzalem:D | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| | Racja! Tamat beznadziejny. W potoku różnych tematów niektórzy userzy już nie mają czego wymyślać. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
michal135 Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 9 | Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | | Racja! Tamat beznadziejny. W potoku różnych tematów niektórzy userzy już nie mają czego wymyślać. |
Niektórym ludziom marzy się chyba komuna. Wtedy były jedynie słuszne tematy. Kochani to se ne vrati.
Macie myszkę i klawiaturę i tym wybieracie, co was interesuje. Jeśli mnie nie interesują np. wyścigi konne, to nie wchodzę na takie strony, ale jednocześnie nie krytykuje ludzi, którzy lubią tę tematykę.
Szkoda, że w naszym narodzie tyle jeszcze z homo sovietikusa pozostało..... | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 |
|
| | Ja tam raczej nie szaleje z odległoscia czy wysokoscią ...pewnie jakieś max 20-25 cm nie wiecej chyba że bym długo nie walił. | |
| |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 |
|
| | ja raz mialem taki mocny wytrysk co wycieralem sperme z telewizora ktory byl w odleglosci okolo 2 m ale to tylko raz a zazwyczaj albo wyplywa albo jakies 10 cm | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 |
|
| | michal135 napisał/a: | | Niektórym ludziom marzy się chyba komuna. Wtedy były jedynie słuszne tematy. Kochani to se ne vrati. |
Jaka komuna??? O czym tu do mówisz. Napisałem, że pytanie jest idiotyczne dlatego, że tak je odebrałem. To jest tak samo jak zapytałbyś na forum motoryzacyjnym pytanie typu:
Napiszcie ile macie powietrza w kołach swoich samochodów. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
michal135 Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 9 | Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | | michal135 napisał/a: | | Niektórym ludziom marzy się chyba komuna. Wtedy były jedynie słuszne tematy. Kochani to se ne vrati. |
Jaka komuna??? O czym tu do mówisz. Napisałem, że pytanie jest idiotyczne dlatego, że tak je odebrałem. To jest tak samo jak zapytałbyś na forum motoryzacyjnym pytanie typu:
Napiszcie ile macie powietrza w kołach swoich samochodów. |
Następny mądry inaczej wszystkowiedzący. Kim człowieku jesteś żeby publicznie oceniać i decydować co jest głupie, a co mądre? Kto ci dał taką moc? Takie wpisy nieodnoszące się do tematu wątku powinny być usuwane. Nie interesuje mnie, co myślisz o pytaniu. Zachowaj to dla siebie. Załóż swój "mądrzejszy" wątek, a ja się nie będą tam wypowiadał, czy mi się podoba czy nie. Bo kulturalny człowiek takie rzeczy zachowuje dla siebie, a nie się publicznie wydziera, że mu się nie podoba. Nie jesteś królem, żeby decydować co ma być, a co nie. A tezę o komunie podtrzymuję. To ona nauczyła ludzi takiego myślenia i braku tolerancji dla troszkę innego światpoglądu, niż mój jedynie słuszny. | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |
|
| Chłopczyku, po to jest Forum by wypowiadać na nim swoje opinie. Czyż nie?? A opinie wyrażać mogę zawsze i wszędzie. Ważne, że kulturalnie. Na to pozawala mi Konstytucja RP.
Po za tym się nie wydzieram. Zabolało Cię, że ktoś ma inną opinię na ten temat. Nie przywykłeś chyba do krytyki. Może w domu zawsze Cię chwalono i głaskano po główce za każdy Twój ruch. Dla mnie pytanie jest idiotyczne.
P.S. Jest to mój ostatni wpis w tym temacie | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
michal135 Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 9 | Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | Chłopczyku, po to jest Forum by wypowiadać na nim swoje opinie. Czyż nie?? A opinie wyrażać mogę zawsze i wszędzie. Ważne, że kulturalnie. Na to pozawala mi Konstytucja RP.
Po za tym się nie wydzieram. Zabolało Cię, że ktoś ma inną opinię na ten temat. Nie przywykłeś chyba do krytyki. Może w domu zawsze Cię chwalono i głaskano po główce za każdy Twój ruch. Dla mnie pytanie jest idiotyczne.
P.S. Jest to mój ostatni wpis w tym temacie |
No tak, każda gęś będzie gęgać po swojemu. Zrozum "znawco" Konstytucji RP, że nikt ci nie broni krytykować niczego jako tako, tylko istnieje tzw. kultura i przyzwoitość. Ja także mam prawo napisać, że nick BASF jest dla mnie snobistyczny, "odpustowy", małotwórczy, gdyż małpuje nazwę firmy. Ale po co mam to robić? Mam do tego prawo, ale po co? To jest forum tematyczne, w którym odpowiada się na konkretnie postawione pytania. Ocenianie jest złe, gdyż burzy to forum. Powtarzam, nikt cię nie upoważnił ani nie dał takiej władzy, by krytykować całokształtowo. To nie jest tematem tego forum, rozumiesz? Tu wpisujemy się na temat, a nie " o pogodzie".
PS. A może masz kompleksy odnośnie wytrysków i masz wykapy a nie wytryski i dlatego tak zabolało? Nic się z powietrza nie bierze. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |