Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Najlepsze przyrosty
Autor Wiadomość
maly12

Wysłany: Wto 10 Lip, 2007   Najlepsze przyrosty

Piszcie tutaj w tym temacie ogolnie o powiekszaniu jakie przyrosty osiagneliscie stosujac cokolwiek co wam wydluzylo lub pogrubilo penisa... :?:

napiszcie co stosowaliscie , jak dlugo i jaki wynik osiagneliscie

to da nam pewne podpowiedzi jaka metoda jest skuteczna.. :)

dopawcia

Wysłany: Sro 11 Lip, 2007   

Andropenis mega-regularnie uzywany przez 2 miesiace (min 5 godzin dziennie, bez dnia przerwy). Przyrost na dlugosci = max 2mm , grubosc max 2 mm. Dziekuje

maly12

Wysłany: Czw 12 Lip, 2007   

A co z reszta ludzi ktorzy nosza te urzadzenia ? Wpisujcie tutaj wasze doswiadczenia z tymi urzadzeniami napewno to sie przyda dla kazdego z nas w przyszlosci a zarowno pomoze w wyborze kupna dla nie zdecydowanych... :)

penis.com.pl
andropenis
BASF 

dopawcia napisał/a:
Andropenis mega-regularnie uzywany przez 2 miesiace (min 5 godzin dziennie, bez dnia przerwy). Przyrost na dlugosci = max 2mm , grubosc max 2 mm. Dziekuje

Mam do Ciebie pytanie czy opłacało się tyle męczyć o 2mm???? O 2cm toi rozumiem ale 2mm to gołym okiem nie widoczne.

dopawcia

jezeli o mnie chodzi, to ja caly czas rozciagam, licze na duzo wiecej. Mam przynajmniej swiadomosc ze cos robie a nie siedze i narzekam...

BASF 

No tak ale po 300 godzinach męczenia się z czymś na penisie i 2mm. To chyba bardzo marny wynik.

pronciebardzo

Wysłany: Pią 13 Lip, 2007   

2-2,5 cm po 8 miesiacach kuracji, niekoniecznie bardzo intensywnej (pierwsze 3 miesiace 4h dziennie) pozniej przerwa, nastepnie dwa razy dziennie po 0,5-1h maxymalnego naciagu(przerwa co drugi dzien, albo 2x w tygodniu). urzadzenie - peni master

mirass 

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   

witam:)
mam pytanie czy, któryś z Pnów używa wymienionych przyrządów tutaj na stronce?
"PeniMaster" i te inne pasy, jestem ciekaw jak to działa, a dokładniej czy żeczywiście można w tym swobodnie sie poruszać...:/
Czy ktoś używa pomki, jeśli tak to może namówi mnie na jakiś model?
Pozdro

hardcock 

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   

jeśli chodzi o pompkę to używałem takiej : http://www.sexshop.com.pl...hp?id=715&k=k33

efekty ? jeśli chodzi o długość to niezbytnio 1-2mm przez czas stosowania (3miesiące co 2 dzień) natomiast obwód wzrósł o około 0,6 cm ;) więc nie jest źle ;) jak kogoś interesuje jak używać takich pompek to służę pomocą !

dopawcia

ja używam andropenisa i powiem szczerze że chodzic w tym to nie jest najlepiej bo po pierwsze : szybko zaczyna boleć a po drugie szybciej spada jezeli stosuje sie mocny naciag. Takie urzadzonko jest najlepsze na siedzacy tryb zycia, np przed kompem. Wtedy spisuje sie idealnie. Na pewno nie można biegać lub jezdzic samochodem (sprawdzilem pare razy i ZAWSZE spadal od razu). W razie pytań prosze pisac... Efekty jak na razie u mnie po 2,5 miesiacach regularnego stosowania marne: dlugosc 2-3 mm, podobnie grubosc...

mirass 

no oki rozumiem, a ta pompeczka, to ma regulowane ciśnienie ręcznie, no nie? Bo dość ciekawe są też te automatyczna regulacją cięnienia..czy sa one gorsze?
pozdro :roll:

hardcock 

wg mnie lepsze ręczne ;)

mirass 

acha, czyli ta pmpeczka, ma sredną skuteczność?
:P

penis.com.pl
penilarge krem
hardcock 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

tak jak napisałem wyżej ;) stosuj dłużej to będzie lepiej:D

ss75 

Wysłany: Pią 10 Sie, 2007   

ja stosuje ćwiczenia jelq, rozciąganie i zciskanie u podstawy penisa ćwiczę 3 miesiące mój wynik to przyrost długości z 12cm na 14,5 a obwód z 12 na 12,5 ale od jakiegoś miesiąca kompletnie nic nawet nie drgnie, do ćwiczeń się jednak przyzwyczaiłem i będę je dalej robił trzeba przecież dbać o instrument....polecam też ćwiczenia kegla choć są bardzo męczące długosci wprawdzie nie przybędzie ale bardzo poprawią wygląd penisa i wytrzymałość 8)

Odpowiedz do tematu