Najlepsze przyrosty |
Autor | Wiadomość |
maly12 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 10 | Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 Najlepsze przyrosty |
|
| Piszcie tutaj w tym temacie ogolnie o powiekszaniu jakie przyrosty osiagneliscie stosujac cokolwiek co wam wydluzylo lub pogrubilo penisa...
napiszcie co stosowaliscie , jak dlugo i jaki wynik osiagneliscie
to da nam pewne podpowiedzi jaka metoda jest skuteczna.. | |
| |
 |
dopawcia Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 20 | Wysłany: Sro 11 Lip, 2007 |
|
| Andropenis mega-regularnie uzywany przez 2 miesiace (min 5 godzin dziennie, bez dnia przerwy). Przyrost na dlugosci = max 2mm , grubosc max 2 mm. Dziekuje | |
| |
 |
maly12 Dołączył: 29 Wrz 2005 Posty: 10 | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| A co z reszta ludzi ktorzy nosza te urzadzenia ? Wpisujcie tutaj wasze doswiadczenia z tymi urzadzeniami napewno to sie przyda dla kazdego z nas w przyszlosci a zarowno pomoze w wyborze kupna dla nie zdecydowanych... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| dopawcia napisał/a: | Andropenis mega-regularnie uzywany przez 2 miesiace (min 5 godzin dziennie, bez dnia przerwy). Przyrost na dlugosci = max 2mm , grubosc max 2 mm. Dziekuje |
Mam do Ciebie pytanie czy opłacało się tyle męczyć o 2mm???? O 2cm toi rozumiem ale 2mm to gołym okiem nie widoczne. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
dopawcia Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 20 | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| jezeli o mnie chodzi, to ja caly czas rozciagam, licze na duzo wiecej. Mam przynajmniej swiadomosc ze cos robie a nie siedze i narzekam... | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 12 Lip, 2007 |
|
| No tak ale po 300 godzinach męczenia się z czymś na penisie i 2mm. To chyba bardzo marny wynik. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
pronciebardzo Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 14 | Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 |
|
| 2-2,5 cm po 8 miesiacach kuracji, niekoniecznie bardzo intensywnej (pierwsze 3 miesiace 4h dziennie) pozniej przerwa, nastepnie dwa razy dziennie po 0,5-1h maxymalnego naciagu(przerwa co drugi dzien, albo 2x w tygodniu). urzadzenie - peni master | |
| |
 |
mirass 
Wiek: 42 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 8 Skąd: łódź | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| witam:)
mam pytanie czy, któryś z Pnów używa wymienionych przyrządów tutaj na stronce?
"PeniMaster" i te inne pasy, jestem ciekaw jak to działa, a dokładniej czy żeczywiście można w tym swobodnie sie poruszać...:/
Czy ktoś używa pomki, jeśli tak to może namówi mnie na jakiś model?
Pozdro | _________________ tygrys | |
| |
 |
hardcock Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 30 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| jeśli chodzi o pompkę to używałem takiej : http://www.sexshop.com.pl...hp?id=715&k=k33
efekty ? jeśli chodzi o długość to niezbytnio 1-2mm przez czas stosowania (3miesiące co 2 dzień) natomiast obwód wzrósł o około 0,6 cm więc nie jest źle jak kogoś interesuje jak używać takich pompek to służę pomocą ! | |
| |
 |
dopawcia Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 20 | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| ja używam andropenisa i powiem szczerze że chodzic w tym to nie jest najlepiej bo po pierwsze : szybko zaczyna boleć a po drugie szybciej spada jezeli stosuje sie mocny naciag. Takie urzadzonko jest najlepsze na siedzacy tryb zycia, np przed kompem. Wtedy spisuje sie idealnie. Na pewno nie można biegać lub jezdzic samochodem (sprawdzilem pare razy i ZAWSZE spadal od razu). W razie pytań prosze pisac... Efekty jak na razie u mnie po 2,5 miesiacach regularnego stosowania marne: dlugosc 2-3 mm, podobnie grubosc... | |
| |
 |
mirass 
Wiek: 42 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 8 Skąd: łódź | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| no oki rozumiem, a ta pompeczka, to ma regulowane ciśnienie ręcznie, no nie? Bo dość ciekawe są też te automatyczna regulacją cięnienia..czy sa one gorsze?
pozdro | _________________ tygrys | |
| |
 |
hardcock Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 30 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| wg mnie lepsze ręczne | |
| |
 |
mirass 
Wiek: 42 Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 8 Skąd: łódź | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| acha, czyli ta pmpeczka, ma sredną skuteczność?
| _________________ tygrys | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hardcock Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 30 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| tak jak napisałem wyżej stosuj dłużej to będzie lepiej:D | |
| |
 |
ss75 
Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 16 Skąd: łódź | Wysłany: Pią 10 Sie, 2007 |
|
| ja stosuje ćwiczenia jelq, rozciąganie i zciskanie u podstawy penisa ćwiczę 3 miesiące mój wynik to przyrost długości z 12cm na 14,5 a obwód z 12 na 12,5 ale od jakiegoś miesiąca kompletnie nic nawet nie drgnie, do ćwiczeń się jednak przyzwyczaiłem i będę je dalej robił trzeba przecież dbać o instrument....polecam też ćwiczenia kegla choć są bardzo męczące długosci wprawdzie nie przybędzie ale bardzo poprawią wygląd penisa i wytrzymałość | |
| |
 |
|