Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Męski dotyk
Autor Wiadomość
buble-buble 

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   

nie biorę tego do siebie ;pp
a ja nie lubię jak ktoś się popisuje tym jaki on jest superowy i superancki i w jakim superowym towarzystwie się obraca, bla bla ;P
"och cześć, jak się cieszę że cię widzę, daj buziaka" bleeee :roll:

diab3ł3k

buble-buble napisał/a:
dla mnie to nie oznaka kultury tylko staromodności ;pp

W takim razie co rozumiesz pod pojęciem "kultury" ? (bo staromodna to może być np: sukienka)
1. Uważam, że podanie komuś dłoni na powitanie, to naturalny i miły gest. Ponadto tzw. cmok-nonsens (pocałowanie w rękę kobiety-dziewczyny) również jest (przynajmniej powinien być) miły dla obu stron (tym bardziej, że można go wykorzystać do rozpoczęcia "podrywu" :wink: ).
2. Czy "nowomodność" to np.: trzymanie jednej ręki w kieszeni spodni podczas rozmowy z inną osobą jako komunikat : - Patrz! Jaki ze mnie wyluzowany gość ...??

love508 

jest bardzo miły i podniecajacy

penis.com.pl
masturbator
diab3ł3k

ależ love508....przestań :twisted:

buble-buble 

"1. Uważam, że podanie komuś dłoni na powitanie, to naturalny i miły gest. Ponadto tzw. cmok-nonsens (pocałowanie w rękę kobiety-dziewczyny) również jest (przynajmniej powinien być) miły dla obu stron (tym bardziej, że można go wykorzystać do rozpoczęcia "podrywu" )."
błagam, litości :p to że jakiś buc sobie kiedyś dawno temu w epoce kamienia łupanego takie coś wymyślił i ustalił to nie znaczy że ja się musze z tym zgadzać i to robić nie?
ta, całowac w rekę ;p jak ja bym był dziewczyną to bym nie chciał żeby jakieś oblesny facet ślinił mnie po łapach :shock:

a trzymania rąk w kieszeni nie komentuje ;p to za ziomalskie klimaty jak dla mnie :roll:

tomek333 

a ja z przyjaciolkami zawsze witam sie cmoknieciem w policzek i na misia kiedys bylem mniej wylewny ale to dziewczyny mnie tego jakos "nauczyly" kolegow mam bardzo malo zawsze lepeij sie dogadywalem z dziewczynami z mniej bliskimi kolezankami witam się na żółwika one zawsze jakos wyszly z ta prozozycja a przyjaciela mam jednego i zawszze sie witamy usciskiem reki i jak ma dola pociesze poklepie po plecach i jest git ;)

buble-buble 

tomek333 ja też bardziej się dogaduję z dziewczynami ;p ale jakoś nie widać żeby żadna do mnie lgnęła na tyle żeby się chcieć ze mną witać przytulaniem (bo o to chodzi z tym misiem tak? bo ja taki niewtajemniczony z deka jestem :lol: )

diab3ł3k

Buc z epoki kamienia łupanego miał zgoła odmienny sposób wyrażania swoich "uczuć" względem płci odmiennej ;P
Poza tym czyżbyś uważał, że każdy facet jest obleśny ????
Ciekawa teoria :)

tomek333 

buble-buble
janie wiem dlaczego ale zawsze mialem powodzenie o udziewczyn nie ejstem specjalnie przystojny jednak chyba moj charakter tu odgrywa najwazniejsza role no a z misiem to chodzi o przytulanie przy witaniu zawsze jakos samo przyszlo ale nigdy nie bylem wylewny dopiero dziewczyny jakos mnie tego nauczyly...

buble-buble 

diab3ł3k
nie każdy jest obleśny :P ale i tak jakbym był dziewczyną to bym nie chciał żeby mnie ktokolwiek po rekach całował :P no chyba, że Johny Deep, albo Orlando Bloom :mrgreen:

tomek333
nie jestem specjalnie przystojny... hmm, żebym ja tak mógł powiedzieć to bym się cieszył bardzo :lol:

tomek333 

buble-buble
ej chlopie uwazasz ze jestes brzydki?przeciez uroda nie jest najwazniejsza.
ja tak uwazam...

rudzielec 

Ze angole lubia sie przytulac to na misia albo na żówika. Z dziewczynami to na misia glownie + tym konkretniejszym buziaka

buble-buble 

"ej chlopie uwazasz ze jestes brzydki?"
po pierwsze nie mów do mnie chłopie bo się czuję jakbym był stary i miał już z 30 lat.
a po drugie to ja nie uważam, ja wiem ;p;p;p;p;p;p;p
cóż, nie jestem cudem natury, a raczej jej wybrykiem :P lepiej się z tym pogodzić bo wmawianie sobie że coś jest ok jeśli nie jest do niczego nie prowadzi :P
ja się już z tym pogodziłem, ale czy ktoś inny to zaakcpetuje to ja w to szczerze wątpię :roll:

PS: a to że wygląd się nie liczy i takie tam inne brednie to sobie wymyślili ludzie prawdopodobnie jeszcze brzydsi ode mnie żeby nie popaść w załamnie nerwowe.
ja tak uważam.....

penis.com.pl
masturbator
tomek333 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

buble-buble
a wiesz mylisz sie mam 2 znajome ktore w ogole nie zwracaja uwagi na urode bo nieraz sie juz przejechaly i liczy sie dla nich tylko szczerosc i to co jest w srodku czy chlopak jest troskliwy itp.
a musze powiedziec ze laski sa naprawde inteligentne i bardzo piękne//

buble-buble 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

aha, ciekawe bardzo :P
ale moim zdaniem to głupota chodzić z kimś i się go wstydzić :P :P:P:P:P

Odpowiedz do tematu