| Męski dotyk |
| Autor | Wiadomość |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| nie biorę tego do siebie ;pp
a ja nie lubię jak ktoś się popisuje tym jaki on jest superowy i superancki i w jakim superowym towarzystwie się obraca, bla bla ;P
"och cześć, jak się cieszę że cię widzę, daj buziaka" bleeee | |
| |
 |
diab3ł3k Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 7 | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | buble-buble napisał/a: | | dla mnie to nie oznaka kultury tylko staromodności ;pp |
W takim razie co rozumiesz pod pojęciem "kultury" ? (bo staromodna to może być np: sukienka)
1. Uważam, że podanie komuś dłoni na powitanie, to naturalny i miły gest. Ponadto tzw. cmok-nonsens (pocałowanie w rękę kobiety-dziewczyny) również jest (przynajmniej powinien być) miły dla obu stron (tym bardziej, że można go wykorzystać do rozpoczęcia "podrywu" ).
2. Czy "nowomodność" to np.: trzymanie jednej ręki w kieszeni spodni podczas rozmowy z inną osobą jako komunikat : - Patrz! Jaki ze mnie wyluzowany gość ...?? | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | jest bardzo miły i podniecajacy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
|
| ależ love508....przestań | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| "1. Uważam, że podanie komuś dłoni na powitanie, to naturalny i miły gest. Ponadto tzw. cmok-nonsens (pocałowanie w rękę kobiety-dziewczyny) również jest (przynajmniej powinien być) miły dla obu stron (tym bardziej, że można go wykorzystać do rozpoczęcia "podrywu" )."
błagam, litości :p to że jakiś buc sobie kiedyś dawno temu w epoce kamienia łupanego takie coś wymyślił i ustalił to nie znaczy że ja się musze z tym zgadzać i to robić nie?
ta, całowac w rekę ;p jak ja bym był dziewczyną to bym nie chciał żeby jakieś oblesny facet ślinił mnie po łapach
a trzymania rąk w kieszeni nie komentuje ;p to za ziomalskie klimaty jak dla mnie | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| a ja z przyjaciolkami zawsze witam sie cmoknieciem w policzek i na misia kiedys bylem mniej wylewny ale to dziewczyny mnie tego jakos "nauczyly" kolegow mam bardzo malo zawsze lepeij sie dogadywalem z dziewczynami z mniej bliskimi kolezankami witam się na żółwika one zawsze jakos wyszly z ta prozozycja a przyjaciela mam jednego i zawszze sie witamy usciskiem reki i jak ma dola pociesze poklepie po plecach i jest git | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
|
| tomek333 ja też bardziej się dogaduję z dziewczynami ;p ale jakoś nie widać żeby żadna do mnie lgnęła na tyle żeby się chcieć ze mną witać przytulaniem (bo o to chodzi z tym misiem tak? bo ja taki niewtajemniczony z deka jestem ) | |
| |
 |
|
| Buc z epoki kamienia łupanego miał zgoła odmienny sposób wyrażania swoich "uczuć" względem płci odmiennej ;P
Poza tym czyżbyś uważał, że każdy facet jest obleśny ????
Ciekawa teoria | |
| |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| buble-buble
janie wiem dlaczego ale zawsze mialem powodzenie o udziewczyn nie ejstem specjalnie przystojny jednak chyba moj charakter tu odgrywa najwazniejsza role no a z misiem to chodzi o przytulanie przy witaniu zawsze jakos samo przyszlo ale nigdy nie bylem wylewny dopiero dziewczyny jakos mnie tego nauczyly... | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
|
| diab3ł3k
nie każdy jest obleśny ale i tak jakbym był dziewczyną to bym nie chciał żeby mnie ktokolwiek po rekach całował no chyba, że Johny Deep, albo Orlando Bloom
tomek333
nie jestem specjalnie przystojny... hmm, żebym ja tak mógł powiedzieć to bym się cieszył bardzo | |
| |
 |
tomek333 
|
| buble-buble
ej chlopie uwazasz ze jestes brzydki?przeciez uroda nie jest najwazniejsza.
ja tak uwazam... | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
rudzielec Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 10 Skąd: z członka | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | Ze angole lubia sie przytulac to na misia albo na żówika. Z dziewczynami to na misia glownie + tym konkretniejszym buziaka | |
| |
 |
|
| "ej chlopie uwazasz ze jestes brzydki?"
po pierwsze nie mów do mnie chłopie bo się czuję jakbym był stary i miał już z 30 lat.
a po drugie to ja nie uważam, ja wiem ;p;p;p;p;p;p;p
cóż, nie jestem cudem natury, a raczej jej wybrykiem lepiej się z tym pogodzić bo wmawianie sobie że coś jest ok jeśli nie jest do niczego nie prowadzi
ja się już z tym pogodziłem, ale czy ktoś inny to zaakcpetuje to ja w to szczerze wątpię
PS: a to że wygląd się nie liczy i takie tam inne brednie to sobie wymyślili ludzie prawdopodobnie jeszcze brzydsi ode mnie żeby nie popaść w załamnie nerwowe.
ja tak uważam..... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
tomek333 
Wiek: 41 Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 56 Skąd: Chyba Kalisz:D | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| buble-buble
a wiesz mylisz sie mam 2 znajome ktore w ogole nie zwracaja uwagi na urode bo nieraz sie juz przejechaly i liczy sie dla nich tylko szczerosc i to co jest w srodku czy chlopak jest troskliwy itp.
a musze powiedziec ze laski sa naprawde inteligentne i bardzo piękne// | _________________ Lepiej spróbować i żałować niż żałować że się nie spróbowało-dewiza na życie:) - zgadzam się z Paulinką:* | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| aha, ciekawe bardzo
ale moim zdaniem to głupota chodzić z kimś i się go wstydzić :P:P:P:P | |
| |
 |
| |