Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     odlotowy moment
Autor Wiadomość
love508 

Wysłany: Pią 03 Sie, 2007   odlotowy moment

w jakich momentach niespodziewanie dostajcie erekcji ? i w ktorych jest wam az glupio ?

bo ja ostatnio jechalem autobusem, ktoreym nie jezdziulem juz z 10 lat i podczas jazdy stanol mi, bo byly wibracje, lub na basenie, siedze sobie w jakuzzy i wystarczy ze ktos na mnie spojrzy głebiej to odrazu mi staje a potem glpio wyjsc ze sterczacym :P :oops:

Julcio 

Wysłany: Pią 03 Sie, 2007   

mi czesto sie tak dzieje w jakuzzy jak zamiast siedziec grzecznie na pupie to odwroce sie i leze brzuchem w wodzie to bombelki mnie tak masuja ze mi staje i musze troche odczekac az mi opadnie. Albo jak z zona jestesmy na basenie i wyglupiamy sie wspolnie (bardzo blisko) to tez mi sie zdaza miec erekcje :oops: i wtedy znowu czeka mnie dluzsze plywanie :)

love508 

Vezyrek napisał/a:
mi czesto sie tak dzieje w jakuzzy jak zamiast siedziec grzecznie na pupie to odwroce sie i leze brzuchem w wodzie to bombelki mnie tak masuja ze mi staje i musze troche odczekac az mi opadnie. Albo jak z zona jestesmy na basenie i wyglupiamy sie wspolnie (bardzo blisko) to tez mi sie zdaza miec erekcje :oops: i wtedy znowu czeka mnie dluzsze plywanie :)

hihihihihi fajnie

penis.com.pl
orgasm contol
BASF 

Tak jak Vezyrek na basenie. Na ulicy już żadziej się zdarza ale jak zobaczę rzeczywiście jakiś wyjątkowy obiekt to wtedy bywa różnie :)

Hubertttus 

Wiem czy to takie niespodziewane? oczywiście w autobusie nie raz,tak jak wspomniał love
pod wpływem drgan siedze rozluźniony i już gotowe,Na basenie raczej świadomie korzystam z gejzerów, dżakuzi czy pod wodnych biczy,i nie powiem jest przyjemnie co nie znaczy że nie kontroluje zachowań małego.

qtasek 

Tak jak poprzednicy basen, autobus. Chociaż zdarza sie też erekcja w miejscach najmniej odpowiednich w kolejce w sklepie albo w szkole na lekcji ;) .

love508 

ja lubie widok np jak facet wychodzi z basenu a maly stoi mu na bacznosc, a jeszcze jak sie go dotyka lub poprawia, kurdde zaraz mi stoi

Fantom17

mi stanal ostatnio w nieodpowiednim momencie i to chyba byla ta poranna erekcja poniewaz wtedy bylem w drodze do lekarza(okolo 7 rano) i stal mi tak przez 15min,nie dalo sie nic z nim zrobic wiec wzialem go do gory i przycisnalem paskiem od spodni :wink:

skywalker 

Mi raz stanął w kościele :oops:
and I gotta girlfriend everywhere"

adadverts 

Ja jakoś nie zwracam uwagi na to czy mi stoi czy nie, bo w miejscu publicznym mam zawsze na sobie jeansy i t-shirta/bluzę na nich, więc żadnej erekcji nie widać :wink:

love508 

Wysłany: Sob 04 Sie, 2007   

adadverts napisał/a:
Ja jakoś nie zwracam uwagi na to czy mi stoi czy nie, bo w miejscu publicznym mam zawsze na sobie jeansy i t-shirta/bluzę na nich, więc żadnej erekcji nie widać :wink:

a jak jestes w kapielowkach i gdzies na basenie lub w saunie ?

mi w saunie tez bardzo czesto

adadverts 

Na basenie mi się nie zdarzyło jeszcze :) Ale nawet gdyby, to i tam mam na sobie dość luźne szorty i aż tak bardzo widać by nie było :wink:

love508 

adadverts napisał/a:
Na basenie mi się nie zdarzyło jeszcze :) Ale nawet gdyby, to i tam mam na sobie dość luźne szorty i aż tak bardzo widać by nie było :wink:

ja ostatnio zaczelem chodzic w obcislych kapielowkach aby bylo mi znac, wtedy gdy jestem podniecony, faceci zerkaja, smieszno-fajne uczucie

dzis wziolem na basenie zbyt krutkie kapielowki i gdzy sie dzialem w saunie zauwazylem ze z nich wysunelo sie jedno j..o, troszke sie speszylem ale poprawilem sie i mam nadzieje ze nikt nie widzial

penis.com.pl
bathmate
luter 

mnie tez czesto staje na basenie a prawie zawsze w jakuzzi i saunie :oops: Ale prawdziwy odlot to mialem ale toj uz pare lat temu jak w pociagu jadac do katowic i bylo bardzo ciasno na korytarzu poza przedzialem i niby to przypadkiem ocierala sie o mnie taka zadbana 40-ka a konkretnie to o mojego fiuta, ze az mi stanol :oops: potem sie do mnie usmiechala...

love508 

luter napisał/a:
mnie tez czesto staje na basenie a prawie zawsze w jakuzzi i saunie :oops: Ale prawdziwy odlot to mialem ale toj uz pare lat temu jak w pociagu jadac do katowic i bylo bardzo ciasno na korytarzu poza przedzialem i niby to przypadkiem ocierala sie o mnie taka zadbana 40-ka a konkretnie to o mojego fiuta, ze az mi stanol :oops: potem sie do mnie usmiechala...

mmm az sie podjaralem teraz

Odpowiedz do tematu