| odlotowy moment |
| Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 odlotowy moment |
|
| w jakich momentach niespodziewanie dostajcie erekcji ? i w ktorych jest wam az glupio ?
bo ja ostatnio jechalem autobusem, ktoreym nie jezdziulem juz z 10 lat i podczas jazdy stanol mi, bo byly wibracje, lub na basenie, siedze sobie w jakuzzy i wystarczy ze ktos na mnie spojrzy głebiej to odrazu mi staje a potem glpio wyjsc ze sterczacym | |
| |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| mi czesto sie tak dzieje w jakuzzy jak zamiast siedziec grzecznie na pupie to odwroce sie i leze brzuchem w wodzie to bombelki mnie tak masuja ze mi staje i musze troche odczekac az mi opadnie. Albo jak z zona jestesmy na basenie i wyglupiamy sie wspolnie (bardzo blisko) to tez mi sie zdaza miec erekcje i wtedy znowu czeka mnie dluzsze plywanie | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| | Vezyrek napisał/a: | mi czesto sie tak dzieje w jakuzzy jak zamiast siedziec grzecznie na pupie to odwroce sie i leze brzuchem w wodzie to bombelki mnie tak masuja ze mi staje i musze troche odczekac az mi opadnie. Albo jak z zona jestesmy na basenie i wyglupiamy sie wspolnie (bardzo blisko) to tez mi sie zdaza miec erekcje i wtedy znowu czeka mnie dluzsze plywanie |
hihihihihi fajnie | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| Tak jak Vezyrek na basenie. Na ulicy już żadziej się zdarza ale jak zobaczę rzeczywiście jakiś wyjątkowy obiekt to wtedy bywa różnie | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| Wiem czy to takie niespodziewane? oczywiście w autobusie nie raz,tak jak wspomniał love
pod wpływem drgan siedze rozluźniony i już gotowe,Na basenie raczej świadomie korzystam z gejzerów, dżakuzi czy pod wodnych biczy,i nie powiem jest przyjemnie co nie znaczy że nie kontroluje zachowań małego. | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| Tak jak poprzednicy basen, autobus. Chociaż zdarza sie też erekcja w miejscach najmniej odpowiednich w kolejce w sklepie albo w szkole na lekcji . | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| | ja lubie widok np jak facet wychodzi z basenu a maly stoi mu na bacznosc, a jeszcze jak sie go dotyka lub poprawia, kurdde zaraz mi stoi | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| mi stanal ostatnio w nieodpowiednim momencie i to chyba byla ta poranna erekcja poniewaz wtedy bylem w drodze do lekarza(okolo 7 rano) i stal mi tak przez 15min,nie dalo sie nic z nim zrobic wiec wzialem go do gory i przycisnalem paskiem od spodni | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| Mi raz stanął w kościele | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| Ja jakoś nie zwracam uwagi na to czy mi stoi czy nie, bo w miejscu publicznym mam zawsze na sobie jeansy i t-shirta/bluzę na nich, więc żadnej erekcji nie widać | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 |
|
| | adadverts napisał/a: | Ja jakoś nie zwracam uwagi na to czy mi stoi czy nie, bo w miejscu publicznym mam zawsze na sobie jeansy i t-shirta/bluzę na nich, więc żadnej erekcji nie widać |
a jak jestes w kapielowkach i gdzies na basenie lub w saunie ?
mi w saunie tez bardzo czesto | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 |
|
| Na basenie mi się nie zdarzyło jeszcze Ale nawet gdyby, to i tam mam na sobie dość luźne szorty i aż tak bardzo widać by nie było | |
| |
 |
love508 
|
| | adadverts napisał/a: | Na basenie mi się nie zdarzyło jeszcze Ale nawet gdyby, to i tam mam na sobie dość luźne szorty i aż tak bardzo widać by nie było |
ja ostatnio zaczelem chodzic w obcislych kapielowkach aby bylo mi znac, wtedy gdy jestem podniecony, faceci zerkaja, smieszno-fajne uczucie
dzis wziolem na basenie zbyt krutkie kapielowki i gdzy sie dzialem w saunie zauwazylem ze z nich wysunelo sie jedno j..o, troszke sie speszylem ale poprawilem sie i mam nadzieje ze nikt nie widzial | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 04 Sie, 2007 |
|
| mnie tez czesto staje na basenie a prawie zawsze w jakuzzi i saunie Ale prawdziwy odlot to mialem ale toj uz pare lat temu jak w pociagu jadac do katowic i bylo bardzo ciasno na korytarzu poza przedzialem i niby to przypadkiem ocierala sie o mnie taka zadbana 40-ka a konkretnie to o mojego fiuta, ze az mi stanol potem sie do mnie usmiechala... | |
| |
 |
love508 
|
| | luter napisał/a: | mnie tez czesto staje na basenie a prawie zawsze w jakuzzi i saunie Ale prawdziwy odlot to mialem ale toj uz pare lat temu jak w pociagu jadac do katowic i bylo bardzo ciasno na korytarzu poza przedzialem i niby to przypadkiem ocierala sie o mnie taka zadbana 40-ka a konkretnie to o mojego fiuta, ze az mi stanol potem sie do mnie usmiechala... |
mmm az sie podjaralem teraz | |
| |
 |
| |