ma ktos zdjecie plamek Fordyce'a ?? |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sro 20 Lip, 2005 |
|
| Czyli do jakiego lekarza sie z tym udac skoro zauwazylem jakies biale plamki na napletku? Do urologa, czy do dermatologa-venyrologa? | |
| |
 |
covciu Dołączył: 16 Lip 2005 Posty: 1 | |
| |
 |
Adamus-3005 [Usunięty] | Wysłany: Pią 22 Lip, 2005 |
|
| Cinek - kwadratowe? Jeśli możesz, to umieść fotki. Ja sobie tego nie wyobrażam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
shoxx Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 4 | Wysłany: Sro 27 Lip, 2005 |
|
| Za duzo sie onanizujecie (walicie konia) | |
| |
 |
Zombie 
|
| shoxx: jasssssssne. Chociaz tutaj myslalem, ze nie bede czytal takich bzdur, ze masturbacja powoduje rozne choroby... pfff | |
| |
 |
cinek_w-wa Dołączył: 14 Lip 2005 Posty: 12 | Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 |
|
| Adamus-3005 napisał/a: | Cinek - kwadratowe? Jeśli możesz, to umieść fotki. Ja sobie tego nie wyobrażam. |
nie, nie; chodziło mi o ich powierzchnię, a nie kształt.
zdjęcia zapodam, jak naprawię aparat | _________________ gdybym się urodził kobietą, miałbym o 4 problemy z penisem mniej. | |
| |
 |
cold Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 3 | Wysłany: Pon 08 Sie, 2005 |
|
| Ja pierdziele tez mam takie gowno ! Wogole nie wiedzailem co to jest ! W dupe ciasna ! Teraz dopiero zobaczylem foty i sie wkurzylem :Pja to szoruje w wanie (nie doslownie szoruje) i przy odrobinie cierpienia to zchodzi z penisa rumianek tez jest dobry pozdro | |
| |
 |
Kali [Usunięty] | Wysłany: Pon 03 Paź, 2005 |
|
| Witam!
Na moim penisie od dawna widoczne są bruzdki takie jak te, które widać na żołędziu penisa z tych zdjęć:
http://www.na.rim.or.jp/~miyakawa/fordyce-r.htm
Czy ktoś mógłby powiedzieć mi co to jest? Zaczynam się martwić.
P.S. Chodzi mi po prostu o to, że skóra w dużej części zołędzia nie jest gładka. Idealnie widać to na lewym zdjęciu na samym dole. | |
| |
 |
Johnisław Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 2 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sro 05 Paź, 2005 |
|
| Kali napisał/a: | Witam!
Na moim penisie od dawna widoczne są bruzdki takie jak te, które widać na żołędziu penisa z tych zdjęć:
http://www.na.rim.or.jp/~miyakawa/fordyce-r.htm
Czy ktoś mógłby powiedzieć mi co to jest? Zaczynam się martwić.
P.S. Chodzi mi po prostu o to, że skóra w dużej części zołędzia nie jest gładka. Idealnie widać to na lewym zdjęciu na samym dole. |
Hm..też mam to samo..zajrzyj na już podawany wcześniej link
http://www.zdrowemiasto.p...sid=2237&alt=66
Z tego co tam piszą..to tylko tak wygląda..nie jest to zaraźliwe ani nie wymaga leczenia..a jak napisał jeden z poprzedników..myje, stosuje rumianek i pomaga..a jakies własne próby przy tym dłubania szkodzą jeszcze bardziej..wiec nie panikowac i kombinowac tylko szaleć z dziewczyną | |
| |
 |
tb33022 Dołączył: 08 Cze 2005 Posty: 25 Skąd: PL | Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 |
|
| Załamująca jest głupota tzw. "lekarzy" wśród forumowiczów... Moja rada: Jeśli nie wiesz co to za przypadłość lepiej nie wypowiadaj się na forum... możesz tylko zaszkodzić i tak już spanikowanemu chłopakowi Polecam literaturę medyczną lub wizytę u dermatologa - to najpewniej. | |
| |
 |
|