Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwszy pocałunek
Autor Wiadomość
dawideczek

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   Pierwszy pocałunek

Witam, mam krępujące pytanie dotyczące pocałunku. Więc problem tkwi w tym, że od jakiegoś czasu spotykam sie ze świetną dziewczyną i chciałbym ją pocałować ale zupełnie nie wiem jak rozpocząć. Dodam że nigdy sie nie całowałem z dziewczyną, więc byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie porady, instrukcje. Pozdrawiam

dawideczek

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

tzn. juz kilka razy mnie pocałowała sęk w tym że policzek. A ja chcialbym sie odwdzięczyć poprzez pocałunek w usta tylko że jestem w tym zupełnie zielony. Help me

dawideczek

Wysłany: Nie 22 Lip, 2007   

Hmmm...fajnie to brzmi, a jakas instrukcja co sie wtedy robi? Jezyk jak ma śmigać? Typowo jestem zielony hehe

penis.com.pl
orgasm contol
Fantom17

dawideczek bylo juz tu kilka takich tematow z konkretnymi odpowiedziami wiec poszukaj bo nie ma sensu tworzyc kolejnego takiego samego tematu,pozdrawiam.

SFEN 

Według mnie to nieco idiotyczne. Może i jesteś zielony, ale każdy miał kiedyś ten pierwszy pocałunek i napewno nie korzystał z jakichś regułek. Chcesz, żeby napisać: "Śmigaj językiem w prawo, potem troszkę w lewo, zataczaj koła..."? Każdy 'to' jakoś robi, to po prostu samo przychodzić. A skoro się stresujesz, to ciekawe czy zapamiętasz to wszystko, co tutaj Ci piszą...?

Alex-sex 

kazda dziewczyna lubi innaczej moja dziewczyna lubi jak wolno okrazam jej jezyk. powiem ci ze zadnej filozofii w tym nie ma pod warunkiem ze sie nie rzucisz na nia z ejzykiem a ona nie otworzu ust xD

dawideczek

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   

A mam jeszcze pytanie, po czym poznać że to jest ta jedyna z którą byście chcieli spędzić koniec życia?

paulinka 

tego nie da sie określić i nigdy nie można być pewnym! bo życie jest pełne ciągłych niespodzianek...

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

SFEN 

Wie się to zazwyczaj w wieku pełnej dojrzałości psychicznej, kiedy jest się na tyle dorosłym, aby założyć własną rodzinę itp., oczywiście nie mówię o wieku 18 lat. ;]

paulinka 

myślę że nie zawsze znam ludzi którzy byli ze sobą 10 lat byli dorośli nieraz nawet mieli dzieci a ich drogi sie rozeszły... w mojej rodzinie jest małżeństwo są ze sobą chyba z 8 lat 5 lat po ślubie i chyba sie rozstaną na pewno byliby po rozwodzie gdyby nie dzieci a mają ich aż troje narazie są ze sobą ze względu na dzieci ale są ze sobą a nie są nie sypiają ze sobą chyba sie zdradzają a ich rozmowy dotyczą zakupów lub dzieci... wiem że narazie będą razem ale najstarsza córka ma 4 lata i już widzi że jest źle a wszystko było wspaniale zmieniło sie jakoś po narodzinach 3 dziecka i jest coraz gorzej...ludzie z długoletnim stażem nie wiem 20 letnim sie rozstaja rozwodzą i nieraz dopiero wtedy odnajdują prawdziwą miłość i szczęście...

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

dawideczek

Wysłany: Czw 26 Lip, 2007   

Wg mnie głównie zależy to od zaangażowania obu stron. Powinni sie ze sobą zgadać itp. Wystarczy ze jedna ze sron zacznie sobie wszystko olewać to może wszystko szlak jasny trafić.

Alex-sex 

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007   

kiedys bylo w jakies piosence, ze zycie ma zakrety, daletgo upadamy czy cos xD...jeśli chodzi o to po czym poznać, powiem że ja nie poznaje, ile razy juz mpowielm ze to bedzie ta na cale zycie a tu kicha, ale ze swoja dziewczynka jestem juz prawie rok i nic nie zapowiada bysmy mieli w najblizszym czasie sie rozstac

Odpowiedz do tematu