| Pierwszy pocałunek |
| Autor | Wiadomość |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 Pierwszy pocałunek |
|
| | Witam, mam krępujące pytanie dotyczące pocałunku. Więc problem tkwi w tym, że od jakiegoś czasu spotykam sie ze świetną dziewczyną i chciałbym ją pocałować ale zupełnie nie wiem jak rozpocząć. Dodam że nigdy sie nie całowałem z dziewczyną, więc byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie porady, instrukcje. Pozdrawiam | |
| |
 |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| | tzn. juz kilka razy mnie pocałowała sęk w tym że policzek. A ja chcialbym sie odwdzięczyć poprzez pocałunek w usta tylko że jestem w tym zupełnie zielony. Help me | |
| |
 |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| | Hmmm...fajnie to brzmi, a jakas instrukcja co sie wtedy robi? Jezyk jak ma śmigać? Typowo jestem zielony hehe | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| | dawideczek bylo juz tu kilka takich tematow z konkretnymi odpowiedziami wiec poszukaj bo nie ma sensu tworzyc kolejnego takiego samego tematu,pozdrawiam. | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| | Według mnie to nieco idiotyczne. Może i jesteś zielony, ale każdy miał kiedyś ten pierwszy pocałunek i napewno nie korzystał z jakichś regułek. Chcesz, żeby napisać: "Śmigaj językiem w prawo, potem troszkę w lewo, zataczaj koła..."? Każdy 'to' jakoś robi, to po prostu samo przychodzić. A skoro się stresujesz, to ciekawe czy zapamiętasz to wszystko, co tutaj Ci piszą...? | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| | kazda dziewczyna lubi innaczej moja dziewczyna lubi jak wolno okrazam jej jezyk. powiem ci ze zadnej filozofii w tym nie ma pod warunkiem ze sie nie rzucisz na nia z ejzykiem a ona nie otworzu ust xD | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| | A mam jeszcze pytanie, po czym poznać że to jest ta jedyna z którą byście chcieli spędzić koniec życia? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| | tego nie da sie określić i nigdy nie można być pewnym! bo życie jest pełne ciągłych niespodzianek... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| | Wie się to zazwyczaj w wieku pełnej dojrzałości psychicznej, kiedy jest się na tyle dorosłym, aby założyć własną rodzinę itp., oczywiście nie mówię o wieku 18 lat. ;] | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| | myślę że nie zawsze znam ludzi którzy byli ze sobą 10 lat byli dorośli nieraz nawet mieli dzieci a ich drogi sie rozeszły... w mojej rodzinie jest małżeństwo są ze sobą chyba z 8 lat 5 lat po ślubie i chyba sie rozstaną na pewno byliby po rozwodzie gdyby nie dzieci a mają ich aż troje narazie są ze sobą ze względu na dzieci ale są ze sobą a nie są nie sypiają ze sobą chyba sie zdradzają a ich rozmowy dotyczą zakupów lub dzieci... wiem że narazie będą razem ale najstarsza córka ma 4 lata i już widzi że jest źle a wszystko było wspaniale zmieniło sie jakoś po narodzinach 3 dziecka i jest coraz gorzej...ludzie z długoletnim stażem nie wiem 20 letnim sie rozstaja rozwodzą i nieraz dopiero wtedy odnajdują prawdziwą miłość i szczęście... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
dawideczek Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 20 | Wysłany: Czw 26 Lip, 2007 |
|
| | Wg mnie głównie zależy to od zaangażowania obu stron. Powinni sie ze sobą zgadać itp. Wystarczy ze jedna ze sron zacznie sobie wszystko olewać to może wszystko szlak jasny trafić. | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 |
|
| | kiedys bylo w jakies piosence, ze zycie ma zakrety, daletgo upadamy czy cos xD...jeśli chodzi o to po czym poznać, powiem że ja nie poznaje, ile razy juz mpowielm ze to bedzie ta na cale zycie a tu kicha, ale ze swoja dziewczynka jestem juz prawie rok i nic nie zapowiada bysmy mieli w najblizszym czasie sie rozstac | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| |