Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co Do Roboty ? -> Dużo zdjęć <- ! Wędzidełko ? Stulejk
Autor Wiadomość
Makrono

Wysłany: Sro 04 Lip, 2007   Co Do Roboty ? -> Dużo zdjęć <- ! Wędzidełko ? Stulejk

Witam ,
Mam pytanie , co w moim " sprzęcie " jest nie tak :) . Ponizej zamieszczam zdjecia. Moje pytania tyczą sie wędzidełka oraz stulejki. Na jednym zdjeciu zaznaczylem te problemy czerwonymi strzalkami. To ze mam za krotkie wedzidełko to chyba widac ale ten uciskający pierscien? No nic. Zostawiam to Waszej ocenie. Prosze się wypowiadać i odrazu dawać możliwosci rozwiązania problemu. Mam jeszcze pytanie dotyczace ksztaltu ( ostatnie zdjecie ) czy to normalne ze jest zgrubialy w środku ? i czy ksztalt moze byc spowodowany tym pierscieniem uciskajacym badz wędzidełkiem ?
Dziękuję,
Marek

Krzysiek90 

Wysłany: Czw 05 Lip, 2007   

a więc tak. wędzidełko za krótkie, przez co tworzy się ten pierścień, też tak miałem ( jestem swierzo po operacji ). 2 sprawa co do tego zgrubienia. to chyba normalne, wydaje ci sie ze tak jest bo masz naplet na czlonku. idź do urologa, nic nie kosztuje :)

Makrono

Wysłany: Nie 08 Lip, 2007   

piszcie

penis.com.pl
tabletki penilarge
BASF 

Makrono napisał/a:
piszcie

Uwaga! To chyba był rozkaz :P

Makrono

ciebie zbanowac powinni nabijaczu 8)

paulinka 

Wysłany: Pon 09 Lip, 2007   

wydaje mi sie że powinieneś iść do lekarza a on wszystko Ci ładnie naprawi :) bo wędzidełko za krótkie :( powodzenia :) nie bagatelizuj tego i nie odkładaj na pryszły tydzien miesiąc rok bo im szybciej tym lepiej :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Makrono

Wysłany: Wto 17 Lip, 2007   

dzieki Paulinka :) dzieki Twojej odpowiedzi zdecydowalem sie i dzis jeszcze sie umawiam na wizyte :)

Misiaczekon 

Wysłany: Sro 18 Lip, 2007   

Dokładnie Paulinko, ja miałem to samie nastawienie co piszesz robiąc sobie zabieg wydłużenia wędzidełka wczoraj:P Już nie moge się doczekać sexu :D Ale poranna erekcja po takim zabiegu to poprosu męka :lol:

paulinka 

Wysłany: Czw 19 Lip, 2007   

Misiaczekonnie strasz Makrono :) napisz jak będziesz po zabiegu :) na kiedy masz termin najpierw :) a potem wstaw fotki :) poczułam sie jakbym była jakims autorytetem to strasznie miłe :) :* buziaczki :*:*:*

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Misiaczekon 

Wysłany: Pią 20 Lip, 2007   

No ja miałem we wtorek(17.07) zabieg no i jak narazie czekam na efekty. Z dnia na dzień jest coraz lepiej, tzn. przy erekcji czuje się coraz bardziej naturalnie, najgorsza była pierwsza noc, ale warto :) W każdym razie im wcześniej tym lepiej :) No bo przecież tego kwiata jest całe pół świata a my nie pozwolimy żeby marnowało się tyle kobiet prawda chłopcy? :lol: PS. Paulinko ciesze że się zgadzamy. A tak a propos widze że specjalizjesz się w męskich sprawach :) Wiąrzesz jakieś plany z urologią? :mrgreen:

paulinka 

Wysłany: Sob 21 Lip, 2007   

bardziej chyba sexuologia by mnie interesowała ale chyba będę księgową ....

Makrono

Wysłany: Nie 22 Lip, 2007   

ja pierwszą noc nie bede wogole spac :D bo z tego co czytam to strach :D

[ Dodano: Sob 08 Lis, 2008 ]
hehee... no i jestem po zabiegu :) ) .. Cały i oby zdrowy ;P ... jest tylko jedna sprawa... mialem przedluzone wędzidełko , wiadomo. Lekarz jednak powiedział pod koniec ze mam małą stulejke która jeśli bedzie przeszkadzac wymaga korekty, lecz mam pamietac o tym ze po takiej operacji penis wyglada nieestetycznie i wiele osób sie skarży po zabiegu ' co Pan zrobił?! '. Jak to jest po tym zabiegu , faktycznie aż tak źle to wyglada?

Pozdrawiam i dzięki osobom dzięki którym sie zdecydowalem na zabieg :)

Porobie fotki za pare dni , narazie dajmy mu odpoczać...

Odpowiedz do tematu