Co Do Roboty ? -> Dużo zdjęć <- ! Wędzidełko ? Stulejk |
Autor | Wiadomość |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Sro 04 Lip, 2007 Co Do Roboty ? -> Dużo zdjęć <- ! Wędzidełko ? Stulejk |
|
| Witam ,
Mam pytanie , co w moim " sprzęcie " jest nie tak . Ponizej zamieszczam zdjecia. Moje pytania tyczą sie wędzidełka oraz stulejki. Na jednym zdjeciu zaznaczylem te problemy czerwonymi strzalkami. To ze mam za krotkie wedzidełko to chyba widac ale ten uciskający pierscien? No nic. Zostawiam to Waszej ocenie. Prosze się wypowiadać i odrazu dawać możliwosci rozwiązania problemu. Mam jeszcze pytanie dotyczace ksztaltu ( ostatnie zdjecie ) czy to normalne ze jest zgrubialy w środku ? i czy ksztalt moze byc spowodowany tym pierscieniem uciskajacym badz wędzidełkiem ?
Dziękuję,
Marek
 | |
| |
 |
Krzysiek90 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| a więc tak. wędzidełko za krótkie, przez co tworzy się ten pierścień, też tak miałem ( jestem swierzo po operacji ). 2 sprawa co do tego zgrubienia. to chyba normalne, wydaje ci sie ze tak jest bo masz naplet na czlonku. idź do urologa, nic nie kosztuje | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| piszcie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| Makrono napisał/a: | piszcie |
Uwaga! To chyba był rozkaz | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| ciebie zbanowac powinni nabijaczu | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 |
|
| wydaje mi sie że powinieneś iść do lekarza a on wszystko Ci ładnie naprawi bo wędzidełko za krótkie powodzenia nie bagatelizuj tego i nie odkładaj na pryszły tydzien miesiąc rok bo im szybciej tym lepiej | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 17 Lip, 2007 |
|
| dzieki Paulinka dzieki Twojej odpowiedzi zdecydowalem sie i dzis jeszcze sie umawiam na wizyte | |
| |
 |
Misiaczekon Wiek: 35 Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 18 Lip, 2007 |
|
| Dokładnie Paulinko, ja miałem to samie nastawienie co piszesz robiąc sobie zabieg wydłużenia wędzidełka wczoraj:P Już nie moge się doczekać sexu Ale poranna erekcja po takim zabiegu to poprosu męka | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 19 Lip, 2007 |
|
| Misiaczekonnie strasz Makrono napisz jak będziesz po zabiegu na kiedy masz termin najpierw a potem wstaw fotki poczułam sie jakbym była jakims autorytetem to strasznie miłe :* buziaczki :*:*:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Misiaczekon Wiek: 35 Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 20 Lip, 2007 |
|
| No ja miałem we wtorek(17.07) zabieg no i jak narazie czekam na efekty. Z dnia na dzień jest coraz lepiej, tzn. przy erekcji czuje się coraz bardziej naturalnie, najgorsza była pierwsza noc, ale warto W każdym razie im wcześniej tym lepiej No bo przecież tego kwiata jest całe pół świata a my nie pozwolimy żeby marnowało się tyle kobiet prawda chłopcy? PS. Paulinko ciesze że się zgadzamy. A tak a propos widze że specjalizjesz się w męskich sprawach Wiąrzesz jakieś plany z urologią? | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 |
|
| bardziej chyba sexuologia by mnie interesowała ale chyba będę księgową .... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| ja pierwszą noc nie bede wogole spac bo z tego co czytam to strach
[ Dodano: Sob 08 Lis, 2008 ]
hehee... no i jestem po zabiegu ) .. Cały i oby zdrowy ;P ... jest tylko jedna sprawa... mialem przedluzone wędzidełko , wiadomo. Lekarz jednak powiedział pod koniec ze mam małą stulejke która jeśli bedzie przeszkadzac wymaga korekty, lecz mam pamietac o tym ze po takiej operacji penis wyglada nieestetycznie i wiele osób sie skarży po zabiegu ' co Pan zrobił?! '. Jak to jest po tym zabiegu , faktycznie aż tak źle to wyglada?
Pozdrawiam i dzięki osobom dzięki którym sie zdecydowalem na zabieg
Porobie fotki za pare dni , narazie dajmy mu odpoczać... | |
| |
 |
|