to chyba nie jest stulejka? :P |
Autor | Wiadomość |
Krzysiek90 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 to chyba nie jest stulejka? :P |
|
| a więc tak, mam 17 lat, i nigdy wcześniej nie interesowałem się jakoś poważnie anatomią penisa, ale gdy moja najbliższa osoba zdecydowała się że jest gotowa, to zacząłem się nad czymś zastanawiać, a mianowicie nad tym że całe życie miałem napletek na żołędziu i nigdy go stamtąd nie zdejmowałem w czasie spoczynku schodzi elegancko, ale tylko troszkę za grzybek, dalej się nie da bo chyba wędzidełko ciągnie grzybka w dół, a jak już mi "stanie" to skóra probóje się ześliznąć, ale zatrzymuje go znowu to wędzidełko i schodzi tylko do połowy żołędzia, czy to jest stulejka? bo chyba raczej nie? | |
| |
 |
dReAk Dołączył: 09 Paź 2005 Posty: 89 Skąd: z internetu | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| wg mnie krótkie wędzidełko masz... | _________________
Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy. | |
| |
 |
Achito [Usunięty] | Wysłany: Pią 29 Cze, 2007 |
|
| i co wtedy? bo ja chyba tez tak mam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
przemeq Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 32 | Wysłany: Nie 01 Lip, 2007 |
|
| Idź do lekarza, on ci dokładnie powie co powinieneś robić. Najprawdopodobniej zabieg. | |
| |
 |
Krzysiek90 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 8 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Lip, 2007 |
|
| do urologa, to tylko 2 minuty w jego gabinecie ja mam jutro zabieg, jak sie okazało potwierdziły się moje przypuszczenia, mam za krótkie wędzidełko. jutro będzie już po wszystkim | |
| |
 |
mydoom17 Dołączył: 13 Lip 2007 Posty: 1 Skąd: wali was to | Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 |
|
| to możeci mi wytłumaczyc czy skura ma być zrosnienta z otworem czy nie bo ja w zwodzie nie sciągne całkowicie chyba że na maxa a jak mam bez zwodu to bez najmniejszego problemu | |
| |
 |
teaser Dołączył: 30 Cze 2007 Posty: 16 Skąd: Łódź | Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 |
|
| ja tez mam problem z wedzidelkiem... sciagam do konca skorke, moge sie nim bawic bez problemu ale wlasnie jak sciagne do konca to wedzidelko robi sie takie biale bo jest tak mocno dociagniete ze krwi tam nie ma... i czuje wtedy malutki dyskomfort. Od dwoch tygodni probuje sie zmusic na pojscie do lekarza ale jakos ciagle znajduje sobie inne "sensowne" wytlumaczenie Postanowilem ze dzis albo jutro ide na bank jak do lekarza pierwszego kontaktu bo nie ma co czekac... | |
| |
 |
|