Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     to chyba nie jest stulejka? :P
Autor Wiadomość
Krzysiek90 

Wysłany: Nie 10 Cze, 2007   to chyba nie jest stulejka? :P

a więc tak, mam 17 lat, i nigdy wcześniej nie interesowałem się jakoś poważnie anatomią penisa, ale gdy moja najbliższa osoba zdecydowała się że jest gotowa, to zacząłem się nad czymś zastanawiać, a mianowicie nad tym że całe życie miałem napletek na żołędziu i nigdy go stamtąd nie zdejmowałem :o w czasie spoczynku schodzi elegancko, ale tylko troszkę za grzybek, dalej się nie da bo chyba wędzidełko ciągnie grzybka w dół, a jak już mi "stanie" to skóra probóje się ześliznąć, ale zatrzymuje go znowu to wędzidełko i schodzi tylko do połowy żołędzia, czy to jest stulejka? bo chyba raczej nie?

dReAk 

Wysłany: Nie 10 Cze, 2007   

wg mnie krótkie wędzidełko masz...

Forum dla mężczyzn. Nasze życie i problemy.

Achito
[Usunięty]

Wysłany: Pią 29 Cze, 2007   

i co wtedy? bo ja chyba tez tak mam.

penis.com.pl
bathmate
przemeq

Wysłany: Nie 01 Lip, 2007   

Idź do lekarza, on ci dokładnie powie co powinieneś robić. Najprawdopodobniej zabieg.

Krzysiek90 

Wysłany: Pon 02 Lip, 2007   

do urologa, to tylko 2 minuty w jego gabinecie :) ja mam jutro zabieg, jak sie okazało potwierdziły się moje przypuszczenia, mam za krótkie wędzidełko. jutro będzie już po wszystkim

mydoom17 

Wysłany: Pią 13 Lip, 2007   

to możeci mi wytłumaczyc czy skura ma być zrosnienta z otworem czy nie bo ja w zwodzie nie sciągne całkowicie chyba że na maxa a jak mam bez zwodu to bez najmniejszego problemu

teaser 

Wysłany: Czw 16 Sie, 2007   

ja tez mam problem z wedzidelkiem... sciagam do konca skorke, moge sie nim bawic bez problemu :D ale wlasnie jak sciagne do konca to wedzidelko robi sie takie biale bo jest tak mocno dociagniete ze krwi tam nie ma... i czuje wtedy malutki dyskomfort. Od dwoch tygodni probuje sie zmusic na pojscie do lekarza ale jakos ciagle znajduje sobie inne "sensowne" wytlumaczenie :D Postanowilem ze dzis albo jutro ide na bank jak do lekarza pierwszego kontaktu bo nie ma co czekac...

Odpowiedz do tematu