Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     FETYSZE
Autor Wiadomość
dar862 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   

fakt taki widok się nigdy nie opatrzy, zawsze trzaska po oczach :P

BASF 

Xardas napisał/a:
Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest )

Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach.

dar862 

Panowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie :P

penis.com.pl
bathmate
kocurek 

Wysłany: Sro 30 Maj, 2007   

dar862 napisał/a:
pPanowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie :P

ja w 99% noszę białe skarpetki, zarówno stopki jak i dłuższe, ale stopki są wygodzniejsze w taką pogodę. ciemne tylko do garniaka :)

dar862 

Wysłany: Sro 30 Maj, 2007   

uu nie to u mnie zależy to od butów, koloru góry no i w jakich spodniach jestem! ja muszę jakoś wyglądać, żeby się nikt nie czepił... :? dlatego kupowanie skarpet i bielizny w różnym wydaniu sprawia mi tyle przyjemności :) tak już mam, że slipy, bokserki, szorty, etc. musze mieć pod kolor! inaczej czuję się niekomfortowo :wink: :mrgreen: wiem wiem dziwne

Alex-sex 

Wysłany: Pią 01 Cze, 2007   

mnie bardzio jaraja męskie stopy takich fajnych chlopaków :oops: :oops: , ale uwielbiam włosy dziewczyn :twisted:

Xardas

Wysłany: Pią 01 Cze, 2007   

BASF napisał/a:
Xardas napisał/a:
Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest )

Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach.

do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce :oops: nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam :P

dar862 

Wysłany: Sob 02 Cze, 2007   

Xardas napisał/a:
BASF napisał/a:
Xardas napisał/a:

do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce :oops: nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam :P

ja praktycznie zaprzyjaźniłem się z garniturem, jak trzeba to trzeba :P
o gad :? a u mnie własnie odwrotnie!! patrze na swoje ręce i robi mi się niedobrze!! takie suche i żylaste. najgorsze dłonie musze trzymać w górze to nie widać tak bardzo!! ale cóż zrobić takie geny :wink:

Alex-sex 

ja nawet lubie garnitur i oczywiscie mam ciemne skarpetki do niego a tak na codzien to nosze biale nike czy cos

dar862 

ja osobiście jestem uczulony na białe skarpetki!! staram się kupować jeśli już to jakąś łamaną biel, nigdy śnieżnobiałe(choć mam kilka par to w ogóle w nich nie chodzę!!) :wink:

kocurek 

uczulony? a jakie masz objawy

dar862 

kocurek napisał/a:
zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka :P

kocurek 

Wysłany: Nie 03 Cze, 2007   

dar862 napisał/a:
kocurek napisał/a:
zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka :P

hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju :P

penis.com.pl
viamax
dar862 

kocurek napisał/a:

hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju :P

jak mam to rozumieć ?!?
aby wywołać u mnie taki stan wystarczy kilka czynników. M. in. Ten w/w :P

kocurek 

jak masz to rozumiec? DOSłOWNIE :)

Odpowiedz do tematu