| FETYSZE |
| Autor | Wiadomość |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| fakt taki widok się nigdy nie opatrzy, zawsze trzaska po oczach | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| | Xardas napisał/a: | | Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) |
Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Panowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie | | | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| | dar862 napisał/a: | pPanowie!! skarpety dobiera się do konwencji i zamysłu tego co ma się na sobie, więc czasami białe skarpetki są niemal wskazane!! no moze jeśl mowa o adidasach to białe oczywiście, ale tylko stopki, bo takie co zakrywają pół łydki budzą we mnie rozbawienie |
ja w 99% noszę białe skarpetki, zarówno stopki jak i dłuższe, ale stopki są wygodzniejsze w taką pogodę. ciemne tylko do garniaka | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 30 Maj, 2007 |
|
| uu nie to u mnie zależy to od butów, koloru góry no i w jakich spodniach jestem! ja muszę jakoś wyglądać, żeby się nikt nie czepił... dlatego kupowanie skarpet i bielizny w różnym wydaniu sprawia mi tyle przyjemności tak już mam, że slipy, bokserki, szorty, etc. musze mieć pod kolor! inaczej czuję się niekomfortowo wiem wiem dziwne | | | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| mnie bardzio jaraja męskie stopy takich fajnych chlopaków , ale uwielbiam włosy dziewczyn | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | | Xardas napisał/a: | | Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) |
Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach. |
do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 |
|
| | Xardas napisał/a: | | BASF napisał/a: | | Xardas napisał/a: | | Jak facet ma ciemne skarpetki to mi się z brudasem kojarzy (sory chłopaki ale tak jest ) |
Hm po Twojej wypowiedzi domyślam się, że należysz to tej grupy osób, które do garnituru zakładają białe skarpetki. Nie wspomnę tu już o czarnych spodniach. |
do garnituru się zmuszam i zakładam czarne ale ja i tak wkładam garnitur raz do roku więc takie małe poświęcenie. podniecają mnie żylaste ręce nie wiem dlaczego ale tak jakoś mam |
ja praktycznie zaprzyjaźniłem się z garniturem, jak trzeba to trzeba
o gad a u mnie własnie odwrotnie!! patrze na swoje ręce i robi mi się niedobrze!! takie suche i żylaste. najgorsze dłonie musze trzymać w górze to nie widać tak bardzo!! ale cóż zrobić takie geny | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 |
|
| | ja nawet lubie garnitur i oczywiscie mam ciemne skarpetki do niego a tak na codzien to nosze biale nike czy cos | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 |
|
| ja osobiście jestem uczulony na białe skarpetki!! staram się kupować jeśli już to jakąś łamaną biel, nigdy śnieżnobiałe(choć mam kilka par to w ogóle w nich nie chodzę!!) | | | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sob 02 Cze, 2007 |
|
| | uczulony? a jakie masz objawy | |
| |
 |
|
| | kocurek napisał/a: | | uczulony? a jakie masz objawy | zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 |
|
| | dar862 napisał/a: | | kocurek napisał/a: | | uczulony? a jakie masz objawy | zacztynam warczeć i leci mi piana z pustka |
hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 |
|
| | kocurek napisał/a: |
hmm, znaczy budzi się w tobie zwierzę. a tylko jak ty je masz czy jak ktoś je ma to też. zastanawiam się czy nie natknąć się an ciebie w takowym stroju |
jak mam to rozumieć ?!?
aby wywołać u mnie taki stan wystarczy kilka czynników. M. in. Ten w/w | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 03 Cze, 2007 |
|
| jak masz to rozumiec? DOSłOWNIE | |
| |
 |
| |