Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Owłosienie
Autor Wiadomość
Ptasior
[Usunięty]

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   Owłosienie

Mam problem. Mam dopiero 16 lat a już pojawia się u mnie owłosienie na brzuchu i klacie :oops: Nie wiem co z tym zrobić. A i jeszcze jedno mam owłosienie łonowe od 2 lat i nigdy nie goliłem i nie docinałem?? i mam pytanie czy wy sobie docinacie??? :roll:

dar862 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   

ja to nie mam za bardzo co!!! :wink: ale łonowe jak najbardziej przycinam :mrgreen: no cóż nie ma się czym tak naprawdę przejmować!! po prostu szybciej od reszty się rozwijasz!! jeśli Ci to przeszkadza to możesz zawsze zdecydować się na usuwanie!! metod jest sporo :!: pytanie czy bardzo Ci to przeszkadza i nie możesz zaakceptować rozwoju owłsienia na swoim ciele :?: :!:

Ptasior
[Usunięty]

ja się zastanawiam czy od przycinania owłosienia łonowego nie będą grubsze i dłuższe jak po goleniu??

penis.com.pl
bathmate
dar862 

nie no ja takich problemów nie mam!! po prostu jak sa krótsze to wydaja się grubsze i bardziej twarde, a jak są dłuższe to są w dotyku inne chyba o to chodzi!! mówie na swoim przykładzie!!! jak je ponownie zapuścisz to sam się przekonasz, też tak miałem :wink:
pozdro i udanej eksterminacji zbędnego owłosienia :P

Vassil

Za każdym razem jak będziesz je obcinał, to będą stawały się grusze, mocniejsze i bujniejsze. Dla mnie facet powinien mieć owłosienie, te łonowe również, a może nawet przede wszystkim. Jeśli rosną tobie już włosy na klacie i brzuchu oznacza to jedynie to, że jestś zdrowy i szybko dojrzewasz :)

dar862 

no jak widać prezentujemy odmienne zdania... no to kto się wypowie :?: zobaczymy jak wyglądają doswiadczenia innych :)

ankylosaurus 

Ja nie widzę w tym problemu, bo sam, mając niecałe 16 lat mam początki owłosienia na brzuchu i wokół sutek - chcę mieć włosy i przyznam, że cieszy mnie to, że posiadam ich coraz więcej :P A naprawdę należę do później dojrzewających... Wiem to choćby stąd, że moi koledzy już o wiele wcześniej mogli pochwalić się takim owłosieniem, które dopiero się u mnie pojawia. Nie powinieneś się przejmować - dojrzewasz... i wcale nie tak szybko :D . Nie przycinam, ostatnio próbowałem golenia... nic przyjemnego... ale naprawdę muszę. :roll:
pozdro

dar862 

ankylosaurus napisał/a:
Ja nie widzę w tym problemu, bo sam, mając niecałe 16 lat mam początki owłosienia na brzuchu i wokół sutek - chcę mieć włosy i przyznam, że cieszy mnie to, że posiadam ich coraz więcej :P A naprawdę należę do później dojrzewających... Wiem to choćby stąd, że moi koledzy już o wiele wcześniej mogli pochwalić się takim owłosieniem, które dopiero się u mnie pojawia. Nie powinieneś się przejmować - dojrzewasz... i wcale nie tak szybko :D . Nie przycinam, ostatnio próbowałem golenia... nic przyjemnego... ale naprawdę muszę. :roll:
pozdro

hmm ja nie należałem do późno dojrzewających bo primo: miałem pierwszy wytrysk w wieku 11 lat!! secundo: nie miałem owłosienia w wieku 16 lat et thertio: nie mam po dziś dzień owłosienia na klacie i niewiele na brzuchu, reszta normalnie owłosiona! nigdy to nie było dla mnie powodem do kompleksów!ja tam się cieszę, że nie jestem bardziej owłosiony :mrgreen: ! no i co powiessz na to :P

ankylosaurus 

Może po pierwsze to, że odnosiłem się do Ptasiora :D
No i po drugie pisałem, że to JA należę do późno dojrzewających :]
Ja tam jest dumny z moich włosów, cieszę się, że je mam, co nie znaczy, że i Ty musisz. :P Wiem i znam ludzi, którzy też nie lubią nadmiernego owłosienia i cieszą się z gładkiej skóry... i nic do tego nie mam :P
Wytrysk w wieku 11 lat? Gdybym ja wiedział w tym wieku, co to jest masturbacja... :roll:
pozdro ;]

dar862 

no nie żartuj, że nie wiedziałeś :P ja nie wiedziałem, że to ma taką nazwe wtedy... ale jak widać nie przeszkodziło mi w praktykowaniu!! szczerze, też byłem tym faktem zaskoczony, gdy dowiedziałem się kiedy ogólnie to nastepuje :wink: :mrgreen:
choć Twoje posty są niejasne ponieważ: piszesz, że należysz do późno dojrzewających, a masz owlosienie w wieku 16 lat, moi kumple nie mieli w tym wieku, poza jednym. I to właśnie on był najbardziej rozwinięty z nas wszystkich!! :P chcę Ci pokazać, że na swoim przykładzie starasz się ukuć generalne wnioski!! co nie jest dobre moim Zdaniem :|

ankylosaurus 

To może zacznę od tyłu... będąc od początku mojej szkolnej kariery najniższym w klasie, najpóźniej owłosionym w miejsach intymnych i pod pachami, przechodząc mutację równie zacofanie stwierdziłem, że należę do później dojrzewających... przynajmniej w moim otoczeniu. Bo to dopiero teraz przechodzę te radykalne zmiany... a 16 lat... niezbyt wcześnie... przynajmniej w moim otoczeniu :D Poza tym, jeśli chodzi o klatkę i brzuch to dopiero wczesne stadia, jak pisałem... żaden busz ;]
11 lat... czekaj, czekaj... no nie, nie wiedziałem, co to :D Aleeeee wstyd! ;d
Pozdro. ;]

Dobra, cofam. Przeczytałem kilka postów i chyba nie mogę nazwać się "później dojrzewającym" :D Możeeeee... trochę wolniej, niż Ci prawidłowo :D

dar862 

no widzisz kto dokładnie czyta ten nie błądzi!! :P
hehe tak matka natura mnie stworzyła i było dane przetesować to w tak młdym wieku!! to był mega orgaz, dosłownie zwaliło mnie z nóg i nie wiedziałem co się przez dłuższa chwile ze mną dzieje!! miałem takich jeszcze kilak, a później już tylko rytyna yhhhh :| :wink:

pawcio723 

Wysłany: Czw 31 Maj, 2007   

mam pytanko czy znacie jakies preparaty na porost wlosów no np na klate itp ?? :?

penis.com.pl
tabletki penilarge
adadverts 

Wysłany: Czw 31 Maj, 2007   

Cytat:
mam pytanko czy znacie jakies preparaty na porost wlosów no np na klate itp ?? :?

Nie ma czegoś takiego. Tak samo jak nie wynaleziono preparatu na porost zębów :)

rudzielec 

Wysłany: Czw 02 Sie, 2007   

Mówisz ze ci szybko rosną a ja jestem z tych pozniej i wolniej dojrzewających a mam 15 lat i mi sie robia pod pępkiem takze luz ziom, jak cie to martwi to spal blancika, przemysl to i Ci przejdzie ( Ja to bym musiał jeb**ć całe wiadro)

Odpowiedz do tematu