| Owłosienie |
| Autor | Wiadomość |
Ptasior [Usunięty] | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 Owłosienie |
|
| Mam problem. Mam dopiero 16 lat a już pojawia się u mnie owłosienie na brzuchu i klacie Nie wiem co z tym zrobić. A i jeszcze jedno mam owłosienie łonowe od 2 lat i nigdy nie goliłem i nie docinałem?? i mam pytanie czy wy sobie docinacie??? | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| ja to nie mam za bardzo co!!! ale łonowe jak najbardziej przycinam no cóż nie ma się czym tak naprawdę przejmować!! po prostu szybciej od reszty się rozwijasz!! jeśli Ci to przeszkadza to możesz zawsze zdecydować się na usuwanie!! metod jest sporo pytanie czy bardzo Ci to przeszkadza i nie możesz zaakceptować rozwoju owłsienia na swoim ciele | |
| |
 |
Ptasior [Usunięty] | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| | ja się zastanawiam czy od przycinania owłosienia łonowego nie będą grubsze i dłuższe jak po goleniu?? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| nie no ja takich problemów nie mam!! po prostu jak sa krótsze to wydaja się grubsze i bardziej twarde, a jak są dłuższe to są w dotyku inne chyba o to chodzi!! mówie na swoim przykładzie!!! jak je ponownie zapuścisz to sam się przekonasz, też tak miałem
pozdro i udanej eksterminacji zbędnego owłosienia | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Za każdym razem jak będziesz je obcinał, to będą stawały się grusze, mocniejsze i bujniejsze. Dla mnie facet powinien mieć owłosienie, te łonowe również, a może nawet przede wszystkim. Jeśli rosną tobie już włosy na klacie i brzuchu oznacza to jedynie to, że jestś zdrowy i szybko dojrzewasz | |
| |
 |
|
| no jak widać prezentujemy odmienne zdania... no to kto się wypowie zobaczymy jak wyglądają doswiadczenia innych | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Ja nie widzę w tym problemu, bo sam, mając niecałe 16 lat mam początki owłosienia na brzuchu i wokół sutek - chcę mieć włosy i przyznam, że cieszy mnie to, że posiadam ich coraz więcej A naprawdę należę do później dojrzewających... Wiem to choćby stąd, że moi koledzy już o wiele wcześniej mogli pochwalić się takim owłosieniem, które dopiero się u mnie pojawia. Nie powinieneś się przejmować - dojrzewasz... i wcale nie tak szybko . Nie przycinam, ostatnio próbowałem golenia... nic przyjemnego... ale naprawdę muszę.
pozdro | |
| |
 |
|
| | ankylosaurus napisał/a: | Ja nie widzę w tym problemu, bo sam, mając niecałe 16 lat mam początki owłosienia na brzuchu i wokół sutek - chcę mieć włosy i przyznam, że cieszy mnie to, że posiadam ich coraz więcej A naprawdę należę do później dojrzewających... Wiem to choćby stąd, że moi koledzy już o wiele wcześniej mogli pochwalić się takim owłosieniem, które dopiero się u mnie pojawia. Nie powinieneś się przejmować - dojrzewasz... i wcale nie tak szybko . Nie przycinam, ostatnio próbowałem golenia... nic przyjemnego... ale naprawdę muszę.
pozdro |
hmm ja nie należałem do późno dojrzewających bo primo: miałem pierwszy wytrysk w wieku 11 lat!! secundo: nie miałem owłosienia w wieku 16 lat et thertio: nie mam po dziś dzień owłosienia na klacie i niewiele na brzuchu, reszta normalnie owłosiona! nigdy to nie było dla mnie powodem do kompleksów!ja tam się cieszę, że nie jestem bardziej owłosiony ! no i co powiessz na to | |
| |
 |
ankylosaurus 
|
| Może po pierwsze to, że odnosiłem się do Ptasiora
No i po drugie pisałem, że to JA należę do późno dojrzewających :]
Ja tam jest dumny z moich włosów, cieszę się, że je mam, co nie znaczy, że i Ty musisz. Wiem i znam ludzi, którzy też nie lubią nadmiernego owłosienia i cieszą się z gładkiej skóry... i nic do tego nie mam
Wytrysk w wieku 11 lat? Gdybym ja wiedział w tym wieku, co to jest masturbacja...
pozdro ;] | |
| |
 |
|
| no nie żartuj, że nie wiedziałeś ja nie wiedziałem, że to ma taką nazwe wtedy... ale jak widać nie przeszkodziło mi w praktykowaniu!! szczerze, też byłem tym faktem zaskoczony, gdy dowiedziałem się kiedy ogólnie to nastepuje
choć Twoje posty są niejasne ponieważ: piszesz, że należysz do późno dojrzewających, a masz owlosienie w wieku 16 lat, moi kumple nie mieli w tym wieku, poza jednym. I to właśnie on był najbardziej rozwinięty z nas wszystkich!! chcę Ci pokazać, że na swoim przykładzie starasz się ukuć generalne wnioski!! co nie jest dobre moim Zdaniem | |
| |
 |
ankylosaurus 
|
| To może zacznę od tyłu... będąc od początku mojej szkolnej kariery najniższym w klasie, najpóźniej owłosionym w miejsach intymnych i pod pachami, przechodząc mutację równie zacofanie stwierdziłem, że należę do później dojrzewających... przynajmniej w moim otoczeniu. Bo to dopiero teraz przechodzę te radykalne zmiany... a 16 lat... niezbyt wcześnie... przynajmniej w moim otoczeniu Poza tym, jeśli chodzi o klatkę i brzuch to dopiero wczesne stadia, jak pisałem... żaden busz ;]
11 lat... czekaj, czekaj... no nie, nie wiedziałem, co to Aleeeee wstyd! ;d
Pozdro. ;]
Dobra, cofam. Przeczytałem kilka postów i chyba nie mogę nazwać się "później dojrzewającym" Możeeeee... trochę wolniej, niż Ci prawidłowo | |
| |
 |
|
| no widzisz kto dokładnie czyta ten nie błądzi!!
hehe tak matka natura mnie stworzyła i było dane przetesować to w tak młdym wieku!! to był mega orgaz, dosłownie zwaliło mnie z nóg i nie wiedziałem co się przez dłuższa chwile ze mną dzieje!! miałem takich jeszcze kilak, a później już tylko rytyna yhhhh | |
| |
 |
pawcio723 Wiek: 38 Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 18 Skąd: Sanok | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| mam pytanko czy znacie jakies preparaty na porost wlosów no np na klate itp ?? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| | Cytat: | mam pytanko czy znacie jakies preparaty na porost wlosów no np na klate itp ?? |
Nie ma czegoś takiego. Tak samo jak nie wynaleziono preparatu na porost zębów | |
| |
 |
rudzielec Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 10 Skąd: z członka | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| | Mówisz ze ci szybko rosną a ja jestem z tych pozniej i wolniej dojrzewających a mam 15 lat i mi sie robia pod pępkiem takze luz ziom, jak cie to martwi to spal blancika, przemysl to i Ci przejdzie ( Ja to bym musiał jeb**ć całe wiadro) | |
| |
 |
| |