Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ból penisa po orgazmie POMOCY...
Autor Wiadomość
bombola

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007   Ból penisa po orgazmie POMOCY...

Witam po orgazmie odczowam bol ktory uniemozliwa dalszy stosunek powoduje nawet ze penis opada lecz po kilku minutach jest gotowy do dalszej zabawy, nie wiem czy istotne moze byc to ze zdarza mi sie problem z oddaniem moczu (blokada). Dziekuje za pomoc

marbel 

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007   

bombola

tak tak po orgazmie to wiadomo ze oddawanie moczu moze byc problemem lekkim ale ja mowie ze normalnie zdarzy mi sie miec problem z oddaniem moczu ale nie w tym rzecz chodzi mi o bol po orgazmie ktory praktycznie uniemozliwia stosunek powoduje nawet ze penis maleje lecz po 2 -3 min jest gotowy... to normalne ?

penis.com.pl
masturbator
PunX

wszystko jest normalne przeciez jak masz wytrysk to cisnienie troszke rozsadza wiec moze pobolec, i to z resetem tez jest normlane

przemaszks 

pewnie jest wszystko ok a to ze nie mozesz sie zalatwic moze byc spowodowane czestym uprawianiem seksu albo masturbowaniem sie

Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!!

paulinka 

Wysłany: Sob 26 Maj, 2007   

nie wiem jak jest z bólem po orgazmie ale to ,że nie możesz oddać moczu jest zupełnie normalne gdyż ujście nasieniowodów i moczowodów jest jedno i oddawanie moczu w czasie podniecenia jest niemożliwe bo w końcu miałbyś sie ssikać w partnerkę jak opadnie podniecenie to powinno wszystko być oki szczerze już dokładnie nie pamiętam co sie dzieje ale chyba czuwa nad tym gruczoł prostaty i jak jest podniecenie to nie ma sikania! oczywiście każdy organizm jest inny wiec jeżeli ktoś może załatwić sie po stosunku nie jest to choroba tylko po prostu u jednych spadek podniecenia zachodzi wolniej u innych szybciej

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

daniel 

Wysłany: Wto 29 Maj, 2007   

Moim zdaniem to normalne..
Nie ma czym się przejmować :)

Odpowiedz do tematu