Ból penisa po orgazmie POMOCY... |
Autor | Wiadomość |
bombola Wiek: 38 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: katowice | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 Ból penisa po orgazmie POMOCY... |
|
| Witam po orgazmie odczowam bol ktory uniemozliwa dalszy stosunek powoduje nawet ze penis opada lecz po kilku minutach jest gotowy do dalszej zabawy, nie wiem czy istotne moze byc to ze zdarza mi sie problem z oddaniem moczu (blokada). Dziekuje za pomoc | _________________ tak tak | |
| |
 |
marbel Wiek: 26 Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 |
|
| | | |
| |
 |
bombola Wiek: 38 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: katowice | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 |
|
| tak tak po orgazmie to wiadomo ze oddawanie moczu moze byc problemem lekkim ale ja mowie ze normalnie zdarzy mi sie miec problem z oddaniem moczu ale nie w tym rzecz chodzi mi o bol po orgazmie ktory praktycznie uniemozliwia stosunek powoduje nawet ze penis maleje lecz po 2 -3 min jest gotowy... to normalne ? | _________________ tak tak | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
PunX Dołączył: 09 Sty 2007 Posty: 38 | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 |
|
| wszystko jest normalne przeciez jak masz wytrysk to cisnienie troszke rozsadza wiec moze pobolec, i to z resetem tez jest normlane | |
| |
 |
przemaszks Wiek: 33 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 21 Skąd: Torun | Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 |
|
| pewnie jest wszystko ok a to ze nie mozesz sie zalatwic moze byc spowodowane czestym uprawianiem seksu albo masturbowaniem sie | _________________ Liczy sie tylko [E]lana
Na zawsze.................[E]
Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| nie wiem jak jest z bólem po orgazmie ale to ,że nie możesz oddać moczu jest zupełnie normalne gdyż ujście nasieniowodów i moczowodów jest jedno i oddawanie moczu w czasie podniecenia jest niemożliwe bo w końcu miałbyś sie ssikać w partnerkę jak opadnie podniecenie to powinno wszystko być oki szczerze już dokładnie nie pamiętam co sie dzieje ale chyba czuwa nad tym gruczoł prostaty i jak jest podniecenie to nie ma sikania! oczywiście każdy organizm jest inny wiec jeżeli ktoś może załatwić sie po stosunku nie jest to choroba tylko po prostu u jednych spadek podniecenia zachodzi wolniej u innych szybciej | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
daniel 
Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 42 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 |
|
| Moim zdaniem to normalne..
Nie ma czym się przejmować | |
| |
 |
|