Wypadanie włosów łonowych. |
Autor | Wiadomość |
lordyabol Wiek: 43 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: dyrekcji | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 Wypadanie włosów łonowych. |
|
| Od paru miesięcy obserwuje stałe wypadanie włosów łonowych i brwi. Pomóżcie co to może być? Wzwody wystepują i chęć na seks również jednak bardzo mnie to niepokoi. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| lordyabol, Ja na twoim miejscu udał bym sie do lekarza, mi zawsze wypadanie włosów kojarzy sie z jakąś poważną chorobą | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
novy1 Wiek: 42 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 59 | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| A włosy na głowie nie? Zwykle gdy organizm jest wyniszczony i brakuje mu minerałów maleją i słabną mieszki włosowe, powodując wypadanie włosów. Potencja nie ma tu nic do rzeczy.
Pozdrawiam i polecam Skrzyp polny + składniki mineralne z witaminami. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lordyabol Wiek: 43 Dołączył: 23 Maj 2007 Posty: 2 Skąd: dyrekcji | Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 |
|
| Włosy łonowe są wrażliwe na hormony płciowe taki jak testosteron. Nie łysieje na głowie i nie wypadaja mi włosy pod pachami. W necie straszne rzeczy piszą że są to objawy uszkodzenia przysadki lub jąder( niedobor testosteronu). | |
| |
 |
regy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 11 | Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 |
|
| lordyabol napisał/a: | Włosy łonowe są wrażliwe na hormony płciowe taki jak testosteron. Nie łysieje na głowie i nie wypadaja mi włosy pod pachami. W necie straszne rzeczy piszą że są to objawy uszkodzenia przysadki lub jąder( niedobor testosteronu). |
bardzo możliwe że masz problem z przysadką mózgową która odpowiada za produkcje testosteronu w organizmie.(brałeś może jakieś sterydy ?? bo sterydy zazwyczaj blokują przysadkę muzgową i musisz brać tabletki na odblokowanie... )
ale możliwe jest też że poprostu brakuje ci witamin w organizmie... | |
| |
 |
Pionasek Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 12 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| mi tez wypadaja to znaczym moge ja tak wyciagac ... ale to samo moze robic z brwiami:D wiec nie wiem co to mzoe byc | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 25 Cze, 2007 |
|
| "Stan włosów odzwierciedla stan organizmu" - gdzieś to przeczytałem i zapamiętałem Mojej siostrze jak wypadały włosy na głowie to kupiła w aptece skrzyp i po 2 tygodniach wypadanie włosów w dużej mierze sie zmniejszyło... Nie wiem jak to jest z łonowymi... poza tym możesz zgolić i wypadanie nie będzie już problemem | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|