Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wypadanie włosów łonowych.
Autor Wiadomość
lordyabol 

Wysłany: Sro 23 Maj, 2007   Wypadanie włosów łonowych.

Od paru miesięcy obserwuje stałe wypadanie włosów łonowych i brwi. Pomóżcie co to może być? Wzwody wystepują i chęć na seks również jednak bardzo mnie to niepokoi.

zola 

Wysłany: Sro 23 Maj, 2007   

lordyabol, Ja na twoim miejscu udał bym sie do lekarza, mi zawsze wypadanie włosów kojarzy sie z jakąś poważną chorobą

Pozdrawiam

novy1

A włosy na głowie nie? Zwykle gdy organizm jest wyniszczony i brakuje mu minerałów maleją i słabną mieszki włosowe, powodując wypadanie włosów. Potencja nie ma tu nic do rzeczy.
Pozdrawiam i polecam Skrzyp polny + składniki mineralne z witaminami.

penis.com.pl
andropenis
lordyabol 

Włosy łonowe są wrażliwe na hormony płciowe taki jak testosteron. Nie łysieje na głowie i nie wypadaja mi włosy pod pachami. W necie straszne rzeczy piszą że są to objawy uszkodzenia przysadki lub jąder( niedobor testosteronu).

regy

Wysłany: Pią 01 Cze, 2007   

lordyabol napisał/a:
Włosy łonowe są wrażliwe na hormony płciowe taki jak testosteron. Nie łysieje na głowie i nie wypadaja mi włosy pod pachami. W necie straszne rzeczy piszą że są to objawy uszkodzenia przysadki lub jąder( niedobor testosteronu).

bardzo możliwe że masz problem z przysadką mózgową która odpowiada za produkcje testosteronu w organizmie.(brałeś może jakieś sterydy ?? bo sterydy zazwyczaj blokują przysadkę muzgową i musisz brać tabletki na odblokowanie... )
ale możliwe jest też że poprostu brakuje ci witamin w organizmie...

Pionasek 

Wysłany: Pon 25 Cze, 2007   

mi tez wypadaja to znaczym moge ja tak wyciagac ... ale to samo moze robic z brwiami:D wiec nie wiem co to mzoe byc

skywalker 

Wysłany: Pon 25 Cze, 2007   

"Stan włosów odzwierciedla stan organizmu" - gdzieś to przeczytałem i zapamiętałem :P Mojej siostrze jak wypadały włosy na głowie to kupiła w aptece skrzyp i po 2 tygodniach wypadanie włosów w dużej mierze sie zmniejszyło... Nie wiem jak to jest z łonowymi... poza tym możesz zgolić i wypadanie nie będzie już problemem :)
and I gotta girlfriend everywhere"

Odpowiedz do tematu