Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Całowanie
Autor Wiadomość
penisinho

Wysłany: Pią 18 Maj, 2007   Całowanie

mam wstdyliwąsprawe mam 15 lat (prosze nie mówice ze "co ja tu robie" ) i zarywam do pewnej laski któa po prostu jest moim ideałem wszystko w neij pasuje jak ulał i uroda i inteligencja i ma to coś :D problem jest jeden bardzo mi na niej zależy i czuje że zaniedługo moze dojsc o pocałunku (z językiem) miałem wczesniej kilka dziewczyn jednak zwiazki były krótkie i nie doszedlem do tego momentu jak pocałunek z językiem (Szczególnie że jestem jeszeczemłody) tylko po prostu nie chce zawieść dziewczyny bo ona mysli pewnie ze ja sie lizałem juz 500 razy a wstyd mi powiedziec ze jeszcze nie... wszyscy moi koledzy jużto robili poza tym ta laska zna wszystkich moich kumpli i sie boje ze info ze jestem ciotąbo sie nie umiem caowac moze sie rozejsc :? poza tym ona jest w tym doswiadczona bo siecalowała w h razy :? strasznie sie spinam ....poradźcie cośbłagam bo strasznie sie tym martwie ...

Fantom17

Wysłany: Pią 18 Maj, 2007   

byly tu juz chyba 2 takie tematy wiec poszukaj bo bez sensu zakladac 3 taki sam.

ankylosaurus 

Wysłany: Pią 18 Maj, 2007   Re: Całowanie

penisinho napisał/a:
mam wstdyliwąsprawe mam 15 lat (prosze nie mówice ze "co ja tu robie" ) i zarywam do pewnej laski któa po prostu jest moim ideałem wszystko w neij pasuje jak ulał i uroda i inteligencja i ma to coś :D problem jest jeden bardzo mi na niej zależy i czuje że zaniedługo moze dojsc o pocałunku (z językiem) miałem wczesniej kilka dziewczyn jednak zwiazki były krótkie i nie doszedlem do tego momentu jak pocałunek z językiem (Szczególnie że jestem jeszeczemłody) tylko po prostu nie chce zawieść dziewczyny bo ona mysli pewnie ze ja sie lizałem juz 500 razy a wstyd mi powiedziec ze jeszcze nie... wszyscy moi koledzy jużto robili poza tym ta laska zna wszystkich moich kumpli i sie boje ze info ze jestem ciotąbo sie nie umiem caowac moze sie rozejsc :? poza tym ona jest w tym doswiadczona bo siecalowała w h razy :? strasznie sie spinam ....poradźcie cośbłagam bo strasznie sie tym martwie ...

Co Ty tu robisz?:D Eeee... nie ma na to żadnej recepty, robi się to po swojemu... ludzie się do siebie dopasowują i tyle. Mój kumpel całował się pierwszy raz z laską, która też już 100 x to robiła i jakoś nie narzeka. A jeżeli Ona zamierza Ci wyrabiać opinię ... wśród kolegów, to naprawdę - gratulacje ideału. xd 15 lat i takie obawy?
Nie wiem, może dlatego, że nie spotkałem się ze złą opinią laski na temat mojego całowania - wręcz przeciwnie - a wcale nie robiłem tego milion razy, sam mam 15,5 lat.
Jeżeli zbeszta Cię za brak umiejętności całowania, to radzę - oooodpuść sobie!

penis.com.pl
masturbator
Alex-sex 

roznie sie dziewczyny caluja wiekszosc moich kolezanek lubi jak to sie robi wolno i subtelnie moja byla akurat roznila sie od moich innych dziewczyn (byla szlona) lubila jak sie szybko rusza jezykiem i wogole....nie boj sie tej dziewczyny poprostu pokaz na co cie stac

Vassil

Całowanie przychodzi samo, nie trzeba się tego uczyć, bo to jest wrodzone :D
A jeśli nadal masz obawy to niech ona przejmnie inicjatywę :)
A i jeszcze jedno...wyrażaj się :mrgreen:

paulinka 

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007   

najlepiej całowało mi sie z chłopakiem który całował sie ze mną po raz 1 bo niektórzy przyzwyczaja sie do danego sposobu całowania i zawsze całują tak samo a ponieważ on nie miał określonego stylu całował tak jak ja chciałam zmieniał sie i wogule był super
a pozatym nie ma czegos takiego jak złe całowanie albo że ktoś nie umie sie całowac każdy lubi inaczej dlatego różnym ludziom odpowiadaja różne rzeczy

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

przemaszks 

Wysłany: Wto 22 Maj, 2007   

dobra rada probuj z innymi dziewczynmami albio jak masz kolezanki dobre to je o to popros:p

Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!!

love508 

Wysłany: Pon 28 Maj, 2007   

uwielbiam sie calowac

dar862 

ehh a mi tego ostatno strasznie brakuje!! :|

daniel 

Cytat:
ehh a mi tego ostatno strasznie brakuje!! :|

hmmm.........
wiem coś o tym:-\